10 jaar cocktails en mocktails met Grunewald.bar

10 jaar cocktails en mocktails met Grunewald.bar

Peter Grunewald van Grunewald.bar viert een feestje. Al tien jaar verzorgt hij cocktail- en mocktailworkshops op locatie en maakt hij deze drankjes op events, beurzen en feesten.

 

In die tien jaar heeft de tijd niet stilgestaan. Peter: “in de begindagen van Grunewald.bar waren het dé klassiekers zoals een Mojito, Caipirinha, Cuba Libre, S*x on the Beach, Cosmopolitan die gretig aftrek vonden. Met kwalitatieve ingrediënten gemaakt blijven deze cocktails natuurlijk overheerlijk, maar vandaag verwachten klanten een origineler aanbod. Daar zet ik met Grunewald.bar stevig op in. De Amaro Primavera, Basil ginger (variant op de G&T), Red Summer en Islay Sunset zijn eigen creaties met een duidelijke signatuur. Ik zorg ook steeds voor alcoholvrije varianten van deze drankjes, een evolutie waar we met Grunewald.bar al jarenlang op inspelen.”

 

 

Altijd present: smakelijke mocktails

Evenementen zonder alcohol waar alleen water, cola of jus d’orange aanwezig is, liggen gelukkig al een tijdje achter ons. Peter: “onze mocktails (alcoholvrije cocktails) en mocktailworkshops zijn absolute voorlopers. Vanaf de eerste dag van Grunewald.bar serveerden wij kwalitatieve alcoholvrije alternatieven. Vandaag doe ik evenementen waar 500 à 1000 mocktails echt geen uitzondering meer zijn. En het leukste om dan te horen? Dat is dat de alcohol niet gemist wordt in onze drankjes. Mocktails zijn al lang geen trend meer, ze zijn er om te blijven. Het is de mooiste en meest dankbare evolutie die ik de afgelopen tien jaar meemaakte, samen met de fijne samenwerking met mijn klanten die beroep op me blijven doen.”

 

 

Binnenkort verwacht: een Citroën Hy-bar

Tijdens Peters eerste evenementen werkte hij op een tafel met een typische rietmat rond. Ook dat is in de loop van de jaren stevig geëvolueerd: van een omgebouwde werfwagen naar superhedendaagse (m)cocktailbars.

Begin dit jaar kocht Peter een Citroën Hy, een oldtimer die barst van de charme maar waar nog wel wat werk aan is. Peter restaureert de Citroën nu volop. Peter: “ik kan al meegeven dat deze mobiele bar mijn absolute paradepaardje wordt! Samen met onze bekende kwaliteit, stipte service, enthousiasme en glimlach, want die blijven de absolute kernwaarden van Grunewald.bar voor de komende 10 jaar. Wij gaan volop voor onze 4deCertificate of Excellence op een rij!”

 

Een drink op kantoor, een feest, een teambuilding of beurs op de planning? Meer info over Grunewald.bar vind je op onderstaande website. Cheers!

 
 
grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties