Aluvision wint 2e internationale award voor modulaire Hi-LED 55 tegel

Aluvision wint 2e internationale award voor modulaire Hi-LED 55 tegel

Aluvision Hi-LED 55 ontvangt de "AV Technology Best of Show" op InfoComm 2019 en valt zo opnieuw in de prijzen. Na de "Best use of Technology" award op ExhibitorLive, mag het bedrijf nu haar tweede award in ontvangst nemen. Deze dubbele bekroning bevestigt dat de Hi-LED 55 een technologisch hoogstaand product is.

 

De Hi-LED 55 scoorde wederom hoog binnen zijn categorie. Winnaars werden gekozen door een panel van juryleden, experten in de pro-AV-industrie. Zij evalueerden op basis van volgende criteria, een checklist waar de Aluvision LED tegel sterk op presteert:

  • Eenvoudige installatie/onderhoud
  • Waarde/ ROI
  • Prestatie tegen categoriestandaard
  • Functionaliteit
  • Network friendliness

 

"We zijn heel trots deze award te mogen ontvangen", zegt Dirk Deleu, Gedelegeerd Bestuurder bij Aluvision. "Het is de tweede award voor de Hi-LED 55 in een half jaar tijd. Deze dubbele bekroning toont aan dat onze LED tegel een hoogwaardig en kwalitatief product is."

 

 

Hi-LED 55 als blikvanger op InfoComm

Met duizend exposanten, duizenden tentoongestelde producten en 44.000 deelnemers uit 110 landen, is InfoComm de grootste beurs voor de audiovisuele industrie in de US. Met een kleurrijke, maar perfect afgewerkte en innovatieve stand, trok Aluvision heel wat aandacht op de beurs. De Hi-LED 55 kreeg uiteraard een centrale rol te spelen. Naast het uitgebreide gamma van vlakke tegels met een 2.5 en 2.8 pixel pitch, werden ook de laatste innovaties in de kijker gezet: concave & convexe LED tegels, LED verhoogde vloeren en hoekmodules.

 

 

Innovatie en precisie als kernkwaliteit

De Hi-LED 55 tegel werd ontwikkeld samen met het gerenommeerd bedrijf Absen, rekening houdend met Aluvision’s kernwaarden. Innovatie, oog voor detail en een uiterst precieze afwerking worden door Aluvision hoog in het vaandel gedragen. Het bedrijf zet dagelijks alles in werking om piekfijne producten af te leveren bij haar klanten. Dit alles is mogelijk dankzij een vooruitstrevend en gepatenteerd productieproces, waardoor de Aluvision frames met een ongekende precisie worden vervaardigd. Deze precisie zorgt er voor dat de de Hi-LED 55 tegels feilloos in het Aluvision frame systeem passen.

www.aluvision.com/nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Advertenties