Hoe verzin je een fantastische naam voor je event?

Hoe verzin je een fantastische naam voor je event?

Heb je al een naam voor het event dat je wil organiseren? Nog niet, maar je gaat daar morgen eens over nadenken? Het is namelijk niet zo moeilijk om een vlotte naam te verzinnen, toch?

 

Wel, dat denk je maar. Wat een gemakkelijke beslissing leek, zal je nachtenlang wakker houden. Het is niet alleen moeilijk om de perfecte naam voor je evenement te bepalen, het is ook een cruciale stap om je gehele merk in één of twee woorden vast te leggen.


Laten we eerlijk zijn, een echt goede naam vinden is verschrikkelijk moeilijk. Het is het eerste wat je toekomstige deelnemers van je gaan horen. Dus het zal maar beter goed zijn.

 

Zelf al heb je een merknaam voor je bedrijf, moet je er toch voor zorgen dat de naam van je evenement anders is, en dat deze een krachtige en gedenkwaardige indruk nalaat bij je gasten. Maar voor je jezelf begint te pijnigen, nodigen we je uit om onze lijst met aanbevelingen te lezen. Het zal je makkelijker maken om die ene, fantastische naam te vinden.

 

 

Creëer inspirerende mood-boards

Ken je Pinterest? Nee? Neem er dan eens een kijkje. Mensen creëren er borden die inspiratie vormen voor interieurinrichting, lekker koken of mooie kunstwerken. Op Pinterest is het net dat wat mensen het meest doen.

 

De manier waarom iemand decoratie ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Nationaal evenementenplan Nederland

Nationaal evenementenplan Nederland

Advertenties