Lekker gezond! Vitale en duurzame foodconcepten van Hotel Papendal

Lekker gezond! Vitale en duurzame foodconcepten van Hotel Papendal

Acht uur lang vergaderen of een hele dag gefocust blijven op dat ene te halen doel is ontzettend intensief. Hoe hou je jezelf en je collega's de hele dag bij de les? Passende voeding helpt je hierbij!

 

"Wij vinden het daarom belangrijk dat de voeding gedurende de dag goed aansluit bij jouw type bijeenkomst én bij de moderne wensen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid", vertelt Rebecca Goei van Papendal.

 

"Thema's als vitaliteit en duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit ons huidige dieet. Gezonder, minder suiker, minder vet. Steeds meer mensen maken bovendien een bewuste keuze als het gaat om het wel of niet eten van vlees: een mooie manier om met duurzaamheid om te gaan. De helft van de consumenten let dan ook goed op bij het doen van zijn of haar aankopen. Ook buiten de deur gaan we steeds gezonder en duurzamer consumeren. Ook daar wil je niet inleveren op jouw persoonlijke voedingswensen! Uiteraard springen we daar bij Papendal graag op in."

 

 

Vitaal door de juiste voeding

De juiste voeding laat je beter presteren en houdt je vitaal. "Wij zijn ervan overtuigd dat puur en echt eten en drinken zorgen voor fittere en gelukkige gasten. Daarom zijn we steeds bezig om voeding gezonder en lekkerder te maken. Door goed naar het doel van de meeting te kijken, weten onze chef-koks precies díe ingrediënten te combineren waardoor jij de hele dag vol energie door kunt gaan. Verse maaltijden van zoveel mogelijk pure ingrediënten en kleine versnaperingen die op het juiste moment voor een energy boostzorgen. Ze weten hoe je nieuwe energie kunt opdoen met een goed gekozen voedingsconcept: geen dipje om 10:00, geen sloom gevoel na een zware lunch en ook het welbekende 16:00 momentje kom je makkelijk door!"

 

Staat er een sportieve activiteit op het programma? Dat vraagt om een andere invulling van de lunch dan als je daarna weer de vergaderzaal ingaat. "We zorgen dan voor een lunch vol ingrediënten waarvan de voedingsstoffen geleidelijk worden opgenomen. Zo blijf je energiek. Heb je na de lunch regelmatig last van die vervelende after lunch dip? Niet bij Hotel Papendal! Door te kiezen voor een koolhydraatarm gerecht en een beweegmomentje na de lunch blijf je frisser. Zo ga jij vitaal je vergaderdag door."

 

 

Plant Power

Een bewuste keuze voor het wel of niet eten van vlees en vis, steeds meer mensen gaan voor een flexitarische aanpak. Een mooie missie, want met plantaardig voedsel kun je namelijk wel 11 miljard mensen voorzien van voedsel. "Bij Papendal kiezen we voor een zo eerlijk mogelijke verdeling. Bijvoorbeeld met een burger die voor de helft van groente en de helft van vlees is gemaakt. Superlekker en duurzaam! Daarnaast kennen we altijd de herkomst van onze producten. Zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Onze concepten bevatten geen vreemde ingrediënten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Pure gerechten zonder al te veel (slechte) toevoegingen, op het juiste moment geserveerd. En uiteraard ook nog eens heel erg lekker. Want de smaak, die staat natuurlijk voorop. Als wij zorgen voor de juiste voeding, stop jij dan al je nieuw verkregen energie in een succesvolle bijeenkomst?"

 

Wist je dat…

  • een te lage bloedsuikerspiegel de activiteit van je brein vermindert. Daar kun je behoorlijkhangryvan worden. Met onze uitgebalanceerde voeding voorkom je dat. Zo haal jij het meeste uit je vergadering.
  • we in Nederland en België veel te weinig vezels eten buiten de deur? En deze heb je toch echt nodig voor een gezonde spijsvertering. Ook dragen ze bij aan een verzadigd gevoel. Perfect voor een bijeenkomst met een actief tintje.
  • we veel te veel zout eten per dag? Door zo min mogelijk voorverpakte soepen, sauzen, snacks en brood te gebruiken en te kiezen voor versgemaakt voorkomen wij dat je na een dag op Papendal vermoeid naar huis terugkeert.
  • Papendal wereldleidend is op het gebied van topsportvoeding? Als gast van Hotel Papendal pluk jij hier de vruchten van.

 

Wat doet uitgebalanceerde voeding voor je?

  • Verhoogt je concentratie
  • Zorgt voor een evenwichtige op- en afname van energie
  • Is rijk aan gezonde voedingsstoffen
  • Biedt de perfecte balans tussen energizers en maaltijden
www.papendal.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Advertenties