Pink Galaxy perfecte setting voor MoonWalk London

Pink Galaxy perfecte setting voor MoonWalk London

De deelnemers aan de MoonWalk Londen hebben meer dan 3,8 miljoen euro opgehaald voor de strijd tegen borstkanker.

 

De MoonWalk wordt georganiseerd door Walk the Walk in Action Limited, dat gedurende haar bestaan al meer dan 128 miljoen euro bijeen heeft gebracht. Dit geld wordt onder meer gebruikt voor grootschalig onderzoek naar borstkanker en om kleine, lokale initiatieven te steunen. Duizenden mensen liepen kortgeleden gehuld in BH’s in een vrolijke, overwegend roze, optocht door London.

 

Om al deze mensen te kunnen ontvangen, plaatste Losberger De Boer een enorme Pink Galaxy tent op de locatie waar het afsluitende event werd gehouden. "Een prachtige setting, perfect voor dit evenement”, begint Nina Barough, oprichter en CEO. "Losberger De Boer is zeer professioneel, en ze doen er alles aan om ons te helpen. Ik kan me niet voorstellen dat ik een evenement als dit organiseer zónder Losberger De Boer."

 

 

Ruimte nodig?

Voor evenementen waar u duizenden mensen verwacht, is Losberger De Boer's Galaxy-lijn de ideale ruimteoplossing. Met een breedte van 60 meter en een lengte van 107 tot 152 meter biedt deze structuur plaats aan 10.000 tot 15.000 gasten. Omdat het dak meer dan 20 meter hoog is, heeft de Pink Galaxy een fantastische akoestiek en meer dan voldoende mogelijkheden om te spelen met spectaculaire lichteffecten.

 

Losberger De Boer is één van de grootste wereldwijde leveranciers van tijdelijke ruimteoplossingen en turnkey evenementlocaties. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan modulaire structuren, die snel op maat aangepast kunnen worden aan de wensen van de organisatie. Met 100 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst is Losberger De Boer een betrouwbare partner voor organisatoren van evenementen. Meer informatie:

www.deboer.com/nl-be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe je event upgraden met 'special effects'

Hoe je event upgraden met 'special effects'

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop

Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop

Advertenties