Wat kun je leren van werelds meest invloedrijke events?

Wat kun je leren van werelds meest invloedrijke events?

Er zijn events, ... en events. Op dezelfde manier dat slechts enkele start-ups echte unicorns worden en miljoenen euro's investeringsgeld aantrekken, slagen er slechts een handvol evenementen in om echte wereldmerken te worden.

 

Hoe kun je de invloed meten die events hebben? Om te beginnen kent bijna iedereen hen. Ten tweede, sprekers en gasten zijn top-notch. Ten derde, ze stuwen de markt vooruit en versterken hun deelnemers met waardevolle contacten of baanbrekende informatie. Ten slotte, ze genieten veel media en social media aandacht.

 

WebSummit, Pulse Europe, SXSW, World Economic Forum, CES Las Vegas, Mobile World Congress - al deze evenementen hebben een enorme impact op hun industrie en vormen een bijzonder interessante ontmoetingsplek voor talloze topprofessionals en business leaders.

 

De weg om van jouw event een invloedrijk event te maken is steil en hobbelig. Het vergt heel wat strategisch denken, en een stevig management om dit niveau van appreciatie voor je eventmerk te bereiken. Maar je kunt altijd je bezoekerservaring verbeteren door wat wij hebben geleerd van deze topevents. Hier is een lijstje van best practices die ook jij kunt toepassen op jouw werk:

 

 

Deel topkwaliteit content

Een snelle vraag: lees jij blogposts van een mindere kwaliteit of kijk jij naar verschillende video’s die het ...

Bron: Foto: CES

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties