4 niet te missen teambuildings in Oostende

4 niet te missen teambuildings in Oostende

Oostende, de zee, de dijk en een pannenkoek? Ja, maar vooral ook een stad met een uitgebreide infrastructuur voor zakelijke bijeenkomsten. En bij meetings, incentives en congressen horen teambuildings. Oostende biedt tal van originele concepten.

 

Van avontuurlijk tot leerrijk, van spannend tot adembenemend (letterlijk en figuurlijk), het aanbod voor teambuildings in Oostende is heel gevarieerd. Kies uit enkele verrassende suggesties:

 

 

Noordzeecruise Windmolenpark

Avonturiers met interesse in duurzame energie op zee schepen in voor deze boottocht. Op 30 km uit de kust, in volle zee, ligt het doel van deze excursie: het offshore windmolenpark. Op weg naar de Thorntonbank dompelt de gids je onder in tal van maritieme geheimen: van kustnavigatie tot havensignalisatie, boeien en bakens, mariene fauna en flora. Tot 65 teamleden kunnen mee op deze Noordzeetrip die vijf uur duurt. Catering op maat voor, tijdens en na het event is mogelijk en heerlijk.

 

dsc_4821__modal.jpg

 

 

First Aid Safety Challenge

Actievelingen kiezen voor een dag in het Fire Fighting Center. Daar doorloop je met je team een bijzondere training met realistische simulaties van noodsituaties! Je ervaart de beleving van een brandweerman in een met rook bevangen gang, je krijgt een cursus die je EHBO-skills terug up-to-date brengen en je maakt aan den lijve mee hoe het voelt uit het water opgepikt te worden door een helikoptertakel. Kortom, je overlevingstechnieken staan na deze teamdag weer helemaal op punt, en de banden met je collega’s/klanten/prospecten zijn prima aangehaald!

 

safety_challenge_06_by_xtreme.be__modal.jpg

 

 

Bondgenootschap

Je hersenen laten kraken in het gezelschap van je medewerkers, klanten of prospecten, dat kan tijdens deze citygame! Die draait rond een mysterieuze Outsider. De burgemeester van de stad looft een beloning uit voor wie deze geheimzinnige figuur te pakken krijgt. Je gaat met je team op pad, je smartphone brengt je op verschillende plekken. Via het oplossen van raadsels en het verzamelen van tips krijg je de Outsider in het vizier. Samenwerken wordt nu cruciaal, met je team en met je bondgenoten. Zo kraak je misschien de GPS code. En mooi meegenomen, je hebt Oostende ook eens op een andere manier gezien.

 

geoteam_citygames_bondgenootschap_2__large.jpg

 

 

EscapeGame Oostende

Hip en happening, dat zijn escapegames! Dit is een toppertje, want deze game vindt plaats in de koningin der badsteden! Samen met je team logisch nadenken, raadsels oplossen, enigma’s ontcijferen en, hopelijk, ontsnappen. Dat is het doel! Competenties die je zullen helpen te escapen zijn samenwerken, overleggen en je beste speurneus opzetten. Dit spannende spel is werkelijk voor iedereen geschikt, sportief of net wat minder sportief, jong en net wat minder jong.

 

detectivespel_3__modal.jpg

 

 

Ontdek alle teambuildingactiviteiten in Oostende:

www.meetinoostende.be/nl/teambuilding/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Advertenties