4 niet te missen teambuildings in Oostende

4 niet te missen teambuildings in Oostende

Oostende, de zee, de dijk en een pannenkoek? Ja, maar vooral ook een stad met een uitgebreide infrastructuur voor zakelijke bijeenkomsten. En bij meetings, incentives en congressen horen teambuildings. Oostende biedt tal van originele concepten.

 

Van avontuurlijk tot leerrijk, van spannend tot adembenemend (letterlijk en figuurlijk), het aanbod voor teambuildings in Oostende is heel gevarieerd. Kies uit enkele verrassende suggesties:

 

 

Noordzeecruise Windmolenpark

Avonturiers met interesse in duurzame energie op zee schepen in voor deze boottocht. Op 30 km uit de kust, in volle zee, ligt het doel van deze excursie: het offshore windmolenpark. Op weg naar de Thorntonbank dompelt de gids je onder in tal van maritieme geheimen: van kustnavigatie tot havensignalisatie, boeien en bakens, mariene fauna en flora. Tot 65 teamleden kunnen mee op deze Noordzeetrip die vijf uur duurt. Catering op maat voor, tijdens en na het event is mogelijk en heerlijk.

 

dsc_4821__modal.jpg

 

 

First Aid Safety Challenge

Actievelingen kiezen voor een dag in het Fire Fighting Center. Daar doorloop je met je team een bijzondere training met realistische simulaties van noodsituaties! Je ervaart de beleving van een brandweerman in een met rook bevangen gang, je krijgt een cursus die je EHBO-skills terug up-to-date brengen en je maakt aan den lijve mee hoe het voelt uit het water opgepikt te worden door een helikoptertakel. Kortom, je overlevingstechnieken staan na deze teamdag weer helemaal op punt, en de banden met je collega’s/klanten/prospecten zijn prima aangehaald!

 

safety_challenge_06_by_xtreme.be__modal.jpg

 

 

Bondgenootschap

Je hersenen laten kraken in het gezelschap van je medewerkers, klanten of prospecten, dat kan tijdens deze citygame! Die draait rond een mysterieuze Outsider. De burgemeester van de stad looft een beloning uit voor wie deze geheimzinnige figuur te pakken krijgt. Je gaat met je team op pad, je smartphone brengt je op verschillende plekken. Via het oplossen van raadsels en het verzamelen van tips krijg je de Outsider in het vizier. Samenwerken wordt nu cruciaal, met je team en met je bondgenoten. Zo kraak je misschien de GPS code. En mooi meegenomen, je hebt Oostende ook eens op een andere manier gezien.

 

geoteam_citygames_bondgenootschap_2__large.jpg

 

 

EscapeGame Oostende

Hip en happening, dat zijn escapegames! Dit is een toppertje, want deze game vindt plaats in de koningin der badsteden! Samen met je team logisch nadenken, raadsels oplossen, enigma’s ontcijferen en, hopelijk, ontsnappen. Dat is het doel! Competenties die je zullen helpen te escapen zijn samenwerken, overleggen en je beste speurneus opzetten. Dit spannende spel is werkelijk voor iedereen geschikt, sportief of net wat minder sportief, jong en net wat minder jong.

 

detectivespel_3__modal.jpg

 

 

Ontdek alle teambuildingactiviteiten in Oostende:

www.meetinoostende.be/nl/teambuilding/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties