Share the dream: evenementlocatie voor Longines in Australië

Share the dream: evenementlocatie voor Longines in Australië

'Share the dream' was het thema van de 21e Commonwealth Games, die vorig jaar werden gehouden in Gold Coast, Australië. Aan dit internationale sportevenement deden ruim 4.000 atleten mee, waaronder een 300-tal atleten met een beperking.

 

De bekende Zwitserse horlogefabrikant Longines heeft dit evenement omarmd. Het bedrijf was verantwoordelijk voor de officiële tijdswaarneming en daarnaast richtte zij op een prachtlocatie aan het strand de Longines Records Club in. Hiervoor gebruikte zij een evenementruimte van Losberger De Boer.

 

In de Longines Records Club werden de sporters geëerd. Dolgelukkige winnaars, beroemde gasten en bezoekers kwamen hier samen om het succes van de atleten te vieren. De club deed dienst als showroom, dinerlocatie en lounge en werd gebruikt voor diverse festiviteiten rond de Commonwealth Games. Designbureau La Cellula werd ingeschakeld om een chique en stijlvolle inrichting te realiseren. Omdat de tijdelijke evenementlocatie aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen moest voldoen, koos Longines voor een ruimteoplossing van Losberger De Boer.

 

Het gebruik van verticale glaspanelen zorgde voor een fraaie lichtinval én bood bezoekers een schitterend uitzicht over zee. Nauw samenwerkend met Longines en La Cellula, leverde Losberger De Boer een evenementlocatie die paste bij het stijlvolle imago en de producten van Longines en creëerde zij tevens een fijne maritieme strand 'vibe'.

Over Losberger De Boer

 

Losberger De Boer is één van de grootste wereldwijde leveranciers van tijdelijke ruimteoplossingen en turnkey evenementlocaties. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan modulaire structuren, die snel op maat aangepast kunnen worden aan de wensen van de organisatie. Met 100 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst is Losberger De Boer een betrouwbare partner voor organisatoren van evenementen.

www.deboer.com/nl-be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Advertenties