Legendarische club Cherry Moon wordt eventlocatie

Legendarische club Cherry Moon wordt eventlocatie

In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent in september een multifunctionele eventlocatie, genaamd Radar.

 

Met een capaciteit van 1850 personen is de zaal geschikt voor grote bedrijfsfeesten en privé-events. Bedrijven kunnen bij Radar terecht voor zaken als productlanceringen, presentaties, netwerkevents en activaties. Privé-evenementen als trouwfeesten, een stevig rock ’n roll optreden of een electronische clubnacht behoren ook tot de mogelijkheden. Een collectief van mensen met ruim 25 jaar ervaring in de sector slaan de handen in elkaar om dit majestueuze project samen te verwezenlijken.

 

 

Een locatie met geschiedenis

Je herinnert je je zeker nog wel de befaamde club Cherry Moon op de Gentse Steenweg in Lokeren. De club werd in 1991 overgenomen door ondernemer Rudy Pincé en werd in geen tijd dé plaats waar wekelijks duizenden mensen naartoe kwamen om de nieuwste sounds in de elektronische muziek te ontdekken.

 

Tijdens de jarenlange heerschappij van de club kwamen zowat alle belangrijke house en techno DJ’s uit de hele wereld in Cherry Moon spelen: Laurent Garnier, Moby, Sven Väth, enz. De naam van de club blijft dan ook voor tienduizenden mensen een synoniem voor kwaliteit en cutting edge muziek en events. In 2013 besloot Rudy Pincé definitief de deuren te sluiten en werd Cherry Moon een reizend concept. Zes jaar later besluit een collectief van professionals om de zaal nieuw leven in te blazen onder de naam ‘Radar’.

 

 

Het Radar-collectief

Quincy Steveninck is een van de initiatiefnemers, we kennen hem van onder andere de retro parties Age of Love, Cherry Moon, Ghosthouse en Teknoville, … Hij is ook werkzaam als A&R voor Balmoral en Boccaccio Life reunions en mede-eigenaar van het boekingskantoor Ground Control Agency. Ook Nik Vandenberghe, de mede-eigenaar van het Gentse instituut Café Charlatan en Hof den Tuitelaar in Meldert, zet zijn schouders mee onder dit fantastische project. Last but not least zal ook nightlife eventbureau ‘Nasty Mondays’, het bedrijf van Tijs Vandenbroucke, Mathias Kerckhof en Pascal Cauwelier, zijn jarenlange ervaring in het project steken.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo hoort je eventmanagementplan eruit te zien

Zo hoort je eventmanagementplan eruit te zien

Krapte in de event industrie? Tijd om te stoppen met ad-hoc events

Krapte in de event industrie? Tijd om te stoppen met ad-hoc events

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Advertenties