Hoe event technologie te gebruiken in 2019?

Hoe event technologie te gebruiken in 2019?

Technologie voor events evolueert snel. Van online registratie tot ticketing, gepersonaliseerde event apps, dashboards die verrijkt zijn met data tot gecustomiseerde chatbots die de klantenervaring verbeteren.

 

Meer en meer bedrijven, eventorganisatoren en instellingen hebben het manuele management van hun events vervangen door geautomatiseerde alternatieven. Vandaag is het bijna onmogelijk je in te beelden dat je een event organiseert zonder Google Docs of Excel spreadsheets te gebruiken. Je hebt altijd verschillende oplossingen ter beschikking voor verschillende logistieke uitdagingen.


Door de brede aanwezigheid van event technologie is het moeilijk om onderscheid maken tussen een must-have en een nice-to-have.

  • Heb je een blockchain platform nodig om tickets te verkopen?
  • Heb je face recognition nodig in de plaats van de ‘klassieke’ QR-codes op je badges bij het inchecken?
  • Is het wenselijk om augmented of virtual reality belevingen op te zetten voor je gasten, of volstaan traditionele sightseeing rondleidingen?

Deze en vele andere dilemma's worden voor onze sector belangrijker door de voortdurende verdere ontwikkeling van event technologie. Hoe weet je nu of dat platform, app of software de beste optie is voor jouw event?

...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Advertenties