5 tips voor het gebruik van een pagodetent tijdens een festival

5 tips voor het gebruik van een pagodetent tijdens een festival

Nederland en België zijn bij uitstek festivallanden. Door het onregelmatige weer zijn tentaccommodaties geen overbodige luxe voor bezoekers én crew. Kontent Structures verzorgt al jaren tentaccommodaties bij talloze festivals.

 

Een van de meest multifunctionele tentstructuren is de pagodetent. Kontent Structures toont in dit artikel 5 toepassingen voor het gebruik van een pagodetent tijdens een festival.

 

 

Drank- en/of cateringuitgifte

De meest voorkomende toepassing van een pagodetent is als drank- en/of cateringuitgifte. Door middel van optionele bannerframes is het mogelijk om signing toe te voegen aan de pagodetent, al dan niet in de huisstijl van het festival. Hierdoor wordt de communicatie versoepeld, aangezien het direct duidelijk is waar de bezoeker eten of drinken kan verkrijgen.

 

 

Entree

Een pagodetent is ook zeer functioneel als entree. De tentaccommodatie kan als overkapping neer worden gezet, maar ook worden geplaatst met kunststof wanden of glaswanden. De festivalbezoekers staan op deze manier droog te wachten, wat ten goede komt aan de customer experience. Daarbij geeft het de bezoekers een positieve eerste indruk wanneer zij een ingang zien die eruit springt.

 

Entree Pagodetenten.jpg

 

 

EHBO-ruimte

Een derde optie voor het gebruik van een pagodetent is als EHBO-ruimte. Door het gebruik van een pagodetent als EHBO-ruimte wordt er een veilige ruimte gecreëerd waar bezoekers behandeld kunnen worden. Daarnaast kan men hier weerbestendig behandeld worden en worden EHBO spullen beschermd tegen ongunstige weersomstandigheden.

 

 

Lockers

Een ruimte creëren voor lockers aan de hand van pagodetenten is een vierde optie. Door middel van de tentaccommodatie wordt er een eigen ruimte gecreëerd voor de lockers en kunnen festivalbezoekers veilig en droog hun eigendommen opbergen in de lockers. Daarbij is het mogelijk om de lockertent te voorzien van bannerframes, waardoor er meer zichtbaarheid wordt gecreëerd.

 

Lockertent.jpg

 

 

Muntverkoop

Het is ook mogelijk om de pagodetent te gebruiken als muntverkoop. Door de pagodetent te gebruiken bij de muntverkoop, kan men doormiddel van het aankleden van deze tent het thema van het festival laten terugkomen. Daarbij wordt er een duidelijke en overzichtelijke plek gecreëerd voor de muntverkoop. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers weten waar zij terecht kunnen voor het kopen van munten en draagt hiermee ook bij aan de algehele ervaring op het festival.

 

Een pagodetent biedt meerdere toepassingen tijdens een festival. Doordat de pagodetenten de optie hebben om aan elkaar geschakeld te worden, zijn ze bestemd voor ieder festival.

Kontent Structures Group is totaalleverancier op het gebied van tijdelijke accommodaties. Ze ontwikkelen, produceren, verkopen en verhuren tentaccommodaties, wereldwijd. Bij Kontent Structures kun je terecht voor het huren of kopen van tenten voor evenementen, bouw en infra, als bedrijfsoplossing of sportaccommodaties.

 

Ben je geïnteresseerd in pagodetenten of overige tentaccommodaties voor festivals en evenementen? Neem contact op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies via info@kontent-structures.com of bel naar +31 172 611 990.

www.kontent-structures.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Hoe maak je je event meer inclusief?

Hoe maak je je event meer inclusief?

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: beelden tonen hoe decor door de lucht v

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: beelden tonen hoe decor door de lucht v

Advertenties