Wat als je in plaats van no-show plots 500 man extra op je event hebt?

Wat als je in plaats van no-show plots 500 man extra op je event hebt?

De meeste organisatoren vrezen no-shows. Maar wat als het omgekeerde gebeurd? Als er plots 1.500 ipv 1.000 inschrijvingen zijn voor je evenement. Voor SPRDLUX EVENTS geen probleem!

 

Het evenementenbureau uit Turnhout mocht voor de 2de keer een familiedag voor Smurfit Kappa Turnhout organiseren. "We werkten een heel concept uit (Meet The Family), waar de doelstellingen van de klant optimaal mee behaald werden. Medewerkers mochten vrienden en familie meebrengen en het bedrijf waar ze werkten tonen. Dit zorgt voor een zekere fierheid en binding van de medewerkers. Ze leerden elkaars familie kennen op deze leuke dag vol met animatie voor groot én klein, heerlijke catering en decoratie met karton waar het product ook nog eens centraal kwam te staan", vertelt zaakvoerster Sarah Beyens.

 

"Op voorhand zorgden we voor buzz bij de werknemers door een fotobooth op het fabriek te zetten. We interviewden ook enkele ambassadeurs, waar de familiale sfeer op de werkvloer en interessante werkomgeving in de verf werden gezet. Het event begon zo hard te leven dat we een week op voorhand plots meer dan 500 inschrijvingen hadden dan de eerste editie in 2014."

 

Ondanks dat er plots de helft meer gasten kwamen, heeft SPRDLUX EVENTS toch voor iedereen een topervaring kunnen neerzetten. "Dit is dankzij onze ervaring, flexibiliteit en ons netwerk van topleveranciers. We zijn ook niet gebonden aan bepaalde leveranciers, wat ervoor zorgt dat elk event uniek is. We mixen en matchen tot we het perfecte event voor onze klant kunnen neerzetten, zonder verplicht met één of andere leverancier te moeten samenwerken. Dit zorgt voor unieke en op maat gemaakte ervaringen."

www.sprdlux.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties