Beleef de jaren '20 op het Domein van de Grotten van Han

Beleef de jaren '20 op het Domein van de Grotten van Han

Op zaterdag 18 mei verkleden de personeelsleden van het Domein van de Grotten van Han zich 's avonds in traditionele vintage outfit: geborduurde designerjurken, flapper dresses en mannen met hoed.

 

Eén keer per jaar organiseert het Domein namelijk het evenement “Han’cienne”, een apart en wel heel origineel bezoek aan de Grot!

 

 

Pure nostalgie

Han’cienne katapulteert je terug in de tijd naar de jaren 20-30, toen een culturele uitstap nog voorbehouden was voor de elite of de welgestelde burger. Je kruipt in de huid van de toerist uit 'die mooie tijd', en bezoekt de Grotten zoals toen, mét de nodige allure en klasse uiteraard.

 

 

Oudste toeristische attractie

Sinds 1895 wordt de Grot van Han bezocht en daarmee is zij één van de oudste toeristische attracties van Europa. Tijdens Han’cienne lijkt het alsof de tijd volledig heeft stilgestaan. Trek je laarzen aan, neem een fakkel in de hand en ga op verkenning langs de nu verlaten zalen en galerijen van de grot. Je enthousiaste Nederlandstalige gids begeleidt je doorheen dit twee uur durende avontuur.

 

 

Acteurs uit de Belle Epoque

Tijdens de wandeling dompelen we je helemaal onder in de sfeer van toen dankzij verscheidene vrolijke scènes in de verschillende galerijen. En uiteraard wordt er ook een kleine pauze voorzien voor een legendarisch drankje! Vanaf het moment dat je wordt verwelkomd tot aan je avondmaal, alles staat in het teken van de tijd van de Belle Epoque!

 

 

Dineren zoals weleer

In restaurant Le Pavillon, dat sowieso ingericht is volgens de Art Nouveau stijl, verwelkomen we je graag voor een lekkere traditionele maaltijd, om zo de avond volledig in stijl af te sluiten!

 

 

Wil je ook eens een avond zoals vroeger organiseren als teambuilding of voor je klanten? Contacteer Kim de Lescluze via kdl@grotte-de-han.be of 0485/026256

www.grotte-de-han.be/nl/animaties/bezoeken-zoals-vroeger--maaltijd
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe selecteer je een goed eventbureau

Hoe selecteer je een goed eventbureau

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Een festival voor het personeel, de nieuwste hype?

Een festival voor het personeel, de nieuwste hype?

Advertenties