Freelancer? Meld je aan op eventplanner.be /.nl en scoor jobs!

Freelancer? Meld je aan op eventplanner.be /.nl en scoor jobs!

Ben jij copywriter, event manager, designer, technieker, stagehand, …? Meld je dan nu gratis aan als freelancer op eventplanner.be zodat meer dan 125.000 opdrachtgevers en organisatoren je kunnen vinden.

 

Veel van het harde werk in onze sector wordt gedaan door freelancers, zelfstandigen en zzp'ers. Zowel opdrachtgevers, evenementenbureaus als eventbedrijven doen beroep op hun diensten. Daar kunnen wij van eventplanner.be bij helpen! We starten met een nieuwe categorie voor freelancers in de grootste zoekmachine voor eventlocaties en -leveranciers in België én Nederland.

 

Een bedrijfspagina aanmaken als freelancer kan helemaal gratis OF je kiest voor één van de uitgebreide formules. Ga je meteen voor een professionele vermelding? Dan mag je die van ons 3 maanden gratis proberen met de vouchercode ‘FREELANCER’.

 

 Meld je nu aan als freelancer

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures