6 tips om de ideale blikvanger voor jouw event te kiezen

6 tips om de ideale blikvanger voor jouw event te kiezen

Je bent de organisator van een event, of het nu een festival, familiedag of opendeurdag is; je wilt absoluut spraakmakend zijn! Welke opties heb je om jouw event in het oog te laten springen bij jouw bezoekers? Al eens overwogen om een attractie als blikvanger te huren?

 

The Fungroup geeft met hun jarenlange ervaring graag enkele kenmerken mee waaraan de ideale attractie als blikvanger moet voldoen. Zo kochten ze de gloednieuwe Sky-Shooter aan, gebaseerd op onderstaande kenmerken van een blikvanger.

 

 

Tip 1: hoogte

Kies een attractie die zo hoog is dat hij boven alles en iedereen uitsteekt, zo ziet elke bezoeker de attractie meteen staan. Je zou er zelfs van verbaasd staan hoe vaak een hoge attractie als meeting point gebruikt wordt, ideaal om in de kijker te staan dus!

 

 

Tip 2: uniek

Durf origineel uit de hoek te komen en ga voor een attractie die uniek is. Je zou toch nooit met exact dezelfde attractie als jouw concurrent willen uitpakken.

 

 

Tip 3: branding

Nadat je een activatie hebt die je van mijlen ver kunt zien, wil je natuurlijk ook geassocieerd worden met de attractie. Kies daarom iets waarbij je de mogelijkheid hebt om de attractie te personaliseren, zo komt jouw boodschap en brand echt in de kijker te staan.

 

 

Tip 4: capaciteit

De meest efficiënte manier om de bezoekers kennis te laten maken met jouw merk is door ze actief te laten deelnemen aan jouw activatie. De capaciteit is zéér belangrijk, zo vermijd je lange wachtrijen. Des te hoger de capaciteit, des te meer bezoekers in contact komen met jouw brand.

 

 

Tip 5: veiligheid

Niet alle attracties dragen de juiste veiligheid labels. Kijk daarom zeker na dat de attractie die je wilt huren aan de veiligheidsvoorschriften en keuringsattesten voldoet.

 

 

Tip 6: professioneel bedrijf

Elke event is belangrijk. Kies daarom ook altijd voor een betrouwbare partner die weet waar ze mee bezig zijn. Ze zorgen ervoor dat alles veilig verloopt en dat de klant optimaal kan genieten van jouw activatie. Een attractie bedienen waaraan veel bezoekers deelnemen, vraagt nu eenmaal een goede aanpak. Een professioneel bedrijf met de nodige ervaren begeleiders is hierin dus ook de perfecte partner.

 

 

Welke attractie is nu de ideale blikvanger?

"Had jij onze nieuwste attractie, de Sky-Shooter, herkend op de foto? De Sky-Shooter is een 25 meter hoge attractie waarbij de deelnemers via elastieken omhoog gekatapulteerd worden. Opvallen zal deze attractie vast en zeker doen. Daarbovenop kunnen er 4 deelnemers tegelijkertijd de lucht in gekatapulteerd worden, de capaciteit zit dus ook al goed. Als dat de aandacht nog niet trekt, dan zijn het jouw publiciteitsbanners in de constructie wel, die in het oog springen! Bovendien is er maar één exemplaar te huur in heel Europa, je gaat dus kunnen uitpakken met deze unieke attractie! Indien je de hele beleving nog wilt finetunen, dan steek je het team in éénzelfde gepersonaliseerde outfit en voeg je de juiste sfeermuziek toe. Zo bezorg je de bezoekers een totaalbeleving. Oh ja, over de veiligheid moet je je geen zorgen maken, de Sky-Shooter voldoet aan alle nodige keuringen om de veilige werking te garanderen!"

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Sky-Shooter? Ontdek de attractie op:

fungroup.be/portfolio-item/sky-shooter-2/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Onvergetelijke 'Family Day' of grandioos 'Dinner in the Cave'

Onvergetelijke 'Family Day' of grandioos 'Dinner in the Cave'

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Advertenties