LED module Hi-LED 55 van Aluvision bekroond als beste product

Op ExhibitorLive, dé beurs bij uitstek voor corporate event marketing in de US, wist Aluvision de Award voor "Best use of Technology" weg te kapen. Een prestigieuze erkenning die de Hi-LED 55 bekroont als de best ontwikkelde LED tegel voor beursstanden en events.

 

"We hebben hard gewerkt met het hele team om de Hi-LED 55 tot stand te brengen", aldus Dirk Deleu, Gedelegeerd Bestuurder van Aluvision. "De dunste LED tegel in de markt is een uniek product geworden. We zijn dan ook zeer gelukkig deze Award in Las Vegas te hebben mogen ontvangen. Na de Award op ISE voor de mooiste stand en finalist voor beste stand op Exhibitor, is dit een bevestiging dat de markt onze LED tegels weet te smaken."

 

 

Innovatie als kernbegrip

Aluvision werkt continue innovatie in de hand, en moderniseert haar producten voortdurend met aandacht voor de nieuwste trends. Zo stelde het bedrijf eind februari op de ExhibitorLive beurs in Las Vegas hun nieuwste uitbreiding van het Hi-LED gamma voor: concave & convexe LED tegels, LED vloer- en hoekmodules. Met een perfecte match tussen creativiteit, kwaliteit en innovatie, slaagt Aluvision er telkens opnieuw in de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De Aluvision stand is dan ook terecht terug te vinden onder de 3 finalisten voor beste stand.

 

Enkele commentaren uit het jury rapport :

  • Whimsical design – portrays anything is possible
  • Very creative atmosphere with high level messaging
  • Innovation in their design – clear messaging. Inviting. Clean. Heavy visual.

 

Precisie en hoge kwaliteit

De kracht van de Aluvision producten ligt in hun eenvoud, precisie en hoge kwaliteit. Dankzij een vooruitstrevend en gepatenteerd productieproces, worden de Aluvision frames met een bijzonder hoge en constante precisie geperst en gelijmd. Vooral in combinatie met de LED tegels is deze precisie van groot belang. De tegels passen feilloos in het Aluvision framesysteem, wat altijd een uitstekend en piekfijn resultaat oplevert.

 

Door gebruik te maken van deze dunne LED tegels in combinatie met de dunne Aluvision frames van 55mm breed kan Aluvision een belangrijke gewicht en plaats besparing generen bij stockage en transport. De Aluvision oplossing is koploper in het duurzame en ecologische verhaal.

www.aluvision.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: beelden tonen hoe decor door de lucht v

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: beelden tonen hoe decor door de lucht v

Advertenties