Boekingssoftware voor eventbedrijven en eventlocaties

Boekingssoftware voor eventbedrijven en eventlocaties

Twee jaar geleden lanceerden we bij eventplanner.be een beta-versie van onze innovatieve 'boekingssoftware' die het mogelijk maakt eventlocaties en -leveranciers online te boeken. Vandaag zijn we klaar om onze boekingstool naar de meer dan 7.500 eventbedrijven op ons platform uit te rollen.    

 

Hotels, restaurants, vluchten, vergaderzalen, … boek je al jaren snel en eenvoudig online, maar de eventsector bleek te complex om in boekingssoftware te vertalen. "Een eventleverancier boeken is een stuk complexer dan een hotelkamer. Toch zijn we erin geslaagd technologie te ontwikkelen die dit wél mogelijk maakt. Stel, je wil een dj boeken die gebruik maakt van onze software. De tool houdt in realtime rekening met zijn beschikbaarheid, reistijden, op- en afbouw, de juiste muziekinstallatie afhankelijk van het aantal gasten, de beschikbare formules, eventuele opties, ... Als bezoeker vraag je in enkele klikken een offerte, zie je beschikbaarheden en boek je meteen. Aan de voorkant ziet het er heel erg simpel uit, maar onder de motorkap zit erg knappe technologien", vertelt Kevin Van der Straeten.   

 

 

Zowel op website eventbedrijf als op eventplanner.be

Evenementenlocaties, cateraars, foodtrucks, diskjockeys, ... kunnen de boekingstool snel en eenvoudig integreren op hun eigen website. Maar ook via eventplanner.be zal je in de komende maanden steeds meer eventbedrijven online kunnen boeken vanop één platform. "Alle belangrijke aanbieders in de evenementensector zijn opgenomen in de eventplanner.be zoekmachine. Dankzij de lancering van ons review systeem (2011) voor eventleveranciers en -locaties, evolueerden we de afgelopen jaren van portaalsite tot een TripAdvisor of Booking.com voor evenementen. Het enige wat nog ontbrak was de mogelijkheid om je eventleverancier rechtstreeks online te boeken." 

 

 

Voordelen voor organisatoren

Het spreekt voor zich dat onze software nieuwe mogelijkheden biedt voor organisatoren. In enkele klikken zie je meteen de beschikbaarheid en offerte van een eventbedrijf op je scherm. Je kan eenvoudig vergelijken en meteen boeken. Je bespaart tijd en energie die je anders nodig hebt om overal offertes op te vragen. Toch gaat ook het persoonlijke contact niet verloren. Na een boeking zal het eventbedrijf nog steeds contact opnemen om de afspraken te overlopen zodat alles volledig naar wens verloopt op jouw evenement.

 

 

Voordelen voor eventbedrijven

Als eventbedrijf kan je rekenen op verschillende voordelen. Je spendeert minder tijd aan administratie, offertes maken en beschikbaarheid checken. Je maakt het voor je klanten makkelijker om te boeken en gebruikt het enorme bereik van het eventplanner.be bookingsplatform, waardoor je omzet stijgt. Je kan de module ook integreren op je eigen website zodat ook jouw rechtstreekse site bezoekers gebruik kunnen maken van deze innovatieve tool om jou te reserveren.

 

De setup kost (normaal € 250) nemen wij tijdens de publieke BETA-fase op ons, de bijdrage voor het gebruik van de boekingsmodule start vanaf slechts € 29 per maand. Zin om als pioneer mee te bouwen aan de toekomst van onze branche? Upgrade je eventbedrijf nu naar de eventplanner.be boekingssoftware!

 

 Ontdek de boekingssoftware

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en Meet in Oostende trakteert op garnaalkroketten!

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en Meet in Oostende trakteert op garnaalkroketten!

Advertenties