Durf jij het aan met je team?

Durf jij het aan met je team?

Spannender dan een thriller! Dat is Domino Experience, een teambuildingactiviteit waar ze allemaal moeten vallen, de domino steentjes bedoelen we dan. Leuk én leerzaam én in Oostende, de Stad aan Zee die alles in huis heeft voor succesvolle meetings, congressen en teambuildings.

 

Zo werkt het. De deelnemers worden eerst opgedeeld in teams. Elk team gaat dan aan de slag. Ze maken een ontwerp en bouwen vervolgens een deel van het parcours met de kleurrijke steentjes. Dan volgt spannend moment één: het connecteren van de verschillende deelprojecten. Staan alle steentjes klaar, dan mag één iemand de dominofinale in gang duwen. Ultra-spannend moment twee: met ingehouden adem kijken of alle steentjes, tot de allerlaatsten, vallen. Vreugdedansjes zijn toegestaan!

 

 

Verschillende teamrollen, één doel

De teams verdelen zelf de verschillende taken in het (domino)project: er is een leider, een ontwerper en er zijn bouwers. Het team duidt een veiligheidscoördinator aan en een integrator die alles in goede banen leidt. Net zoals op de werkvloer. De Domino Experience via Meet in Oostende, uitgevoerd door Ecco La Luna, is niet alleen plezierig maar ook leerzaam. De activiteit doet een beroep op de creativiteit, maar ook op de communicatie-, concentratie- en samenwerkingsskills van de deelnemers. De teams gaan samen, steen voor steen, bouwen aan een eindresultaat waarbij ieders inzet belangrijk is voor het slagen van het uiteindelijke doel.

 

 

Combi mogelijk

Deze workshop is perfect te combineren met een lunch voor, tijdens of na de workshop.

 

Interesse? Hier vind je meer informatie:

www.meetinoostende.be/nl/teambuilding/domino-experience
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

BASF kiest voor Oostende als teambuildinglocatie

BASF kiest voor Oostende als teambuildinglocatie

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Advertenties