Domein Raesborre, eindeloze mogelijkheden voor luxueuze events

Domein Raesborre, eindeloze mogelijkheden voor luxueuze events

Een prachtige Mansion en een charmante Cottage, een parktuin van 1 hectare groot met een romantische vijver. Domein Raesborre in Heverlee is de ideale plek voor luxueuze evenementen.


Het domein biedt de perfecte blend van karakter, sfeer en geschiedenis. In de middeleeuwen stond hier een klooster, waar priester-humanist Erasmus van Rotterdam zijn studenten ontving en aan meditatie deed. De naam ‘Raesborre’ is trouwens afgeleid van ‘bronnen van Raes’, de originele Nederlandse naam van Erasmus.

 

In de 21e eeuw is het vooral de veelheid aan evenementiële mogelijkheden die opvalt. De Mansion en de Cottage bieden een variëteit aan fraai ingerichte ruimtes. Kamers die samen of apart gebruikt kunnen worden voor (executive) vergaderingen, opleidingen of private evenementen zoals trouwfeesten of recepties. Er zijn verschillende zitruimtes en terrassen en talloze fotogenieke plekken geschikt voor shoots. Overnachten op het domein is mogelijk. Op de bovenverdiepingen kunnen 15 tot 20 personen verblijven in mooi uitgeruste kamers. Zijn er meer gasten? Het splinternieuwe Ibis hotel op wandelafstand van het landgoed verwelkomt ze met open armen.

 

 

Florist? Bloementeler? Domein Raesborre biedt een bijzondere opportuniteit

Domein Raesborre beschikt over een prachtig vormgegeven parktuin van 1 hectare, mét romantische vijver. In de tuin kunnen serres worden geplaatst, en dat biedt opportuniteiten voor floristen of bloementelers, maar ook voor de eventsector die de serre als overdekte buitenlocatie kunnen gebruiken. Het water uit de eigen bronnen en energie via een state-of-the-art zonne-energie installatie zijn bijkomende troeven. De eigenaars van Domein Raesborre zoeken business partners om dit deel van hun droom voor Domein Raesborre waar te maken.

www.raesborre.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties