Historisch domein als perfecte plek voor luxe events

Historisch domein als perfecte plek voor luxe events

Domein Raesborre is met zijn perfecte blend van karakter, geschiedenis en sfeer, dé plek voor luxueuze events. Op dit landgoed in Heverlee kun je als eventorganisator of cateraar je creativiteit helemaal kwijt: een droomlocatie met een Mansion en een Cottage, een parktuin van 1 hectare groot en als extraatje een romantische vijver.


Een reisje naar het verleden brengt ons tot bij de oorsprong van dit domein. In de middeleeuwen stond hier een klooster, een toevluchtsoord voor priester-humanist Erasmus van Rotterdam. Hier ontving hij zijn studenten en deed aan meditatie. De naam van het domein, 'Raesborre' is afgeleid van 'bronnen van Raes', de originele Nederlandse naam van Erasmus.

Vandaag is Domein Raesborre een droom voor creatieve organisatoren door de talloze evenementiële mogelijkheden! De Mansion en de Cottage bieden een variëteit aan fraai ingerichte ruimtes. Kamers die samen of apart gebruikt kunnen worden voor (executive) vergaderingen, opleidingen of private events zoals trouwfeesten of recepties.

 

Er zijn verschillende zitruimtes en terrassen en talloze fotogenieke plekken geschikt voor shoots. En er is natuurlijk de prachtig vormgegeven parktuin, mét romantische vijver. Overnachten op het domein behoort tot de mogelijkheden. Op de bovenverdiepingen kunnen 15 tot 20 personen verblijven in mooi uitgeruste kamers. Heb je meer gasten die een slaapplek nodig hebben? Het splinternieuwe Ibis hotel op wandelafstand van het landgoed ontvangt ze gastvrij.

 

De eigenaars van Domein Raesborre hechten veel belang aan ecologie. Niet alleen in woorden, maar ook in daden: de infrastructuur is CO2 neutraal, het drinkwater komt uit eigen bronnen en zonnepanelen zorgen voor de nodige energie. Alle technische infrastructuur is gloednieuw en state-of-the-art.

 

 

Domein Raesborre zoekt business partners

Is dit landgoed net wat je zocht als eventbureau of high endcateraar? Dan is er goed nieuws! Raesborre zoekt business partners die het domein willen promoten als 'home base location'. Daarbij staan ze open voor een flexibele samenwerking, waarbij commerciële kansen worden gemaximaliseerd en een stabiele win-win relatie wordt gecreëerd door o.a. leads te delen en gemeenschappelijke deals op te zetten. Domein Raesborre ligt op een strategische locatie, niet ver van Brussel, Leuven en Luik. Internationale gasten vinden gemakkelijk de weg naar Heverlee via de luchthaven van Zaventem. Het domein is vlot bereikbaar vanaf de E40 en beschikt over voldoende parkeerruimte.

www.raesborre.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe selecteer je een goed eventbureau

Hoe selecteer je een goed eventbureau

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Nieuwe Feature event software: hergebruik template vorig event

Event organiseren: uit deze 6 doelstellingen kun je kiezen

Event organiseren: uit deze 6 doelstellingen kun je kiezen

Advertenties