4x originele stretchtent op je evenement

4x originele stretchtent op je evenement

Stretchtenten hebben de laatste jaren een enorme opkomst doorgemaakt. Ze zijn ideaal voor alle bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en andere outdoor evenementen. Ontdek 4 manieren om stretchtenten in te zetten op jouw event.

 

Safe & Sound Tenten specialiseert zich in de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte stretchtenten. Dankzij het karakteristieke uiterlijk kun je in één klap een sfeervolle overkapping neerzetten die een evenement net dat extra stukje uitstraling geeft. En door de flexibele aard van deze tenten is elke maat, kleur en vorm mogelijk. De vele manieren om een stretchtent in te zetten:

 

 

Bruiloft

Elke bruiloft is een dierbare herinnering. Met een mooie stretchtent trouw je in stijl en staan je gasten droog. Daarnaast is het een originele manier om een uniek plaatje te creëren.

 

bruiloft.jpg

 

 

Festival

De festivalbranche zorgde voor een enorme impuls van de populariteit van stretchtenten. Waar je 15 jaar geleden nog zelden zulke tenten zag, kun je nu geen festival meer vinden dat niet voor een belangrijk deel met stretchtenten overdekt is. Van main stage en food court tot DJ booth en kaartcontrole. Overal geeft een stretchtent overkapping dat beetje extra sfeer.

 

festival overkapping.jpg

 

 

Horeca

Door de (letterlijk) flexibele aard van stretchtent doeken, kunnen deze op maat, vorm en kleur voor je gemaakt worden. Horeca terrassen, mooie tuinen, carport of zwembad. Je kunt het zo gek niet bedenken. Stretchtenten zijn een prachtige, kosteneffectieve en slimme oplossing.

 

horeca.jpeg

 

 

Stretchtenten koppelen

Om de mogelijkheden nog eens uit te breiden, is het ook mogelijk om stretchtenten te koppelen en de tenten naadloos op elkaar aan te sluiten. "Hiermee kunnen wij grotere of niet rechthoekige overkappingen neerzetten. Vraag naar de mogelijkheden."

 

koppelbaar.jpeg

 

 

Dankzij al deze eigenschappen is het ook voor elk evenementenbureau handig om zelf een stretchtent op de plank te hebben liggen. Maak op elke klant indruk, door op elke locatie in no-time een sfeervolle productie neer te zetten. Of je nu een bar, publiek of apparatuur wil overkappen. Een stretchtent biedt uitkomst.

 

Naast stretchtenten kan Safe & Sound ook techniek, vloeren en andere faciliteiten leveren. "Met ruim 30 jaar ervaring in de evenementenbranche kijken wij nergens meer van op. Wij staan altijd klaar om u te helpen met andere faciliteiten en vrijblijvend advies."

 

Neem nu contact op voor advies en/of een vrijblijvende offerte op maat:

www.safeandsoundtenten.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Dieter Wilssens
Dieter Wilssens
New|2019-05-02 - 20:30u

Graag ontvang ik info mbt de huur en veerkoop van strechtenten ( verschillende afmetingen)

Lees ook

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

Cisco lanceert vergaderen met hologram

Cisco lanceert vergaderen met hologram

Advertenties