Internet op je festival? Begin er nu mee!

Internet op je festival? Begin er nu mee!

Het festival seizoen is in volle voorbereiding. Vergunningen zijn aangevraagd, de marketing en kaartverkoop zijn gestart en artiesten werden geboekt. Maar heb je ook nagedacht over de internet voorzieningen?

 

Jouw organisatie moet op locatie kunnen werken, de bezoekers willen graag bereikbaar zijn, de beveiliging wil onderling kunnen communiceren en de pin apparaten moeten blijven werken...

 

KPN Event heeft 25 jaar ervaring met het verzorgen van tijdelijke verbindingen op de meest uiteenlopende locaties. "Midden in de stad of in het buitengebied, wij hebben diverse mogelijkheden om de verbinding tot stand te brengen. Via koper of glasvezel kunnen we diverse bandbreedtes leveren. En is er geen koper of glasvezel mogelijk op de locatie van jouw evenement, dan zetten wij een straalverbinding of een 4G oplossing in."

 

De diensten zijn al net zo divers. Van 1 enkele internet lijn tot aan complete wifi netwerken op je evenement voor duizenden bezoekers. Daarnaast kan KPN Event ook apparatuur zoals laptops en printers, mobiele oplaadpunten of compleet ingerichte werkplekken leveren. "Door de nauwe samenwerkingen met diverse KPN afdelingen, kunnen we zelfs aanvullende diensten aanbieden zoals portofonie."

 

"Door de jaren heen hebben wij de verbindingen verzorgd voor grote evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse, SAIL Amsterdam, diverse grote sport kampioenschappen. Maar ook als jouw evenement niet zo groot is, zijn wij je graag van dienst. Kijk op onze website of neem contact op en wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties