Hoe kies je het perfecte podium voor jouw event?

Hoe kies je het perfecte podium voor jouw event?

De zoektocht naar het juiste podium kan een hele opgave zijn. Je moet rekening houden met de wensen van artiesten, mogelijkheden voor licht- en geluid, veiligheid, festivalgangers en noem zo maar op.

 

Rent-A-Stage (Part Of The Fungroup), specialist in het verhuren van mobiele podia helpt jou op weg naar het perfecte podium voor jouw event!

 

 

Welk type podium past het best bij jouw event?

Kies ik voor een bouwpodium of een mobiele versie? Indien het podium enkele dagen kan blijven staan op de eventlocatie, kan je de mogelijkheden van een bouwpodium overwegen. Maar indien je genoodzaakt bent om alles op één dag op- en af te bouwen, denk hierbij aan een stadsplein of een straat die snel terug vrij moet worden gegeven. Dan moet je op zoek naar een podium dat op eenzelfde dag op- en afgebouwd kan worden, namelijk een mobiel podium! Hierdoor is het podium dag na dag inzetbaar. Perfect voor stadsfestivals, zomertours of promotours! Oh ja, je moet ook geen extra security voorzien voor- of na het event bij een mobiel podium dat op dezelfde dag wordt geplaatst en opgehaald.

 

 

Wat is nu de perfecte vorm van een podium op jouw event?

Er zijn hierbij verschillende oplossingen wanneer we kijken naar mobiele podia. De podia met zowel verticale als horizontale boogstructuren, bieden dynamiek en geven een feeërieke touch aan jouw event. De klassieke rechthoekige podia bieden iets meer rock & roll gehalte! Voor ‘net dat tikkeltje meer’ op jouw event, zijn er mogelijkheden tot uitbouw. Meer weten over de uitbouwmogelijkheden bij Rent-A-Stage?

 

 

Op elk potje past een deksel, maar past op elk podium ook een gepast zeil voor jou?

In de mobiele podia zijn verschillende zeilen beschikbaar. Indien de omgeving jouw decor is, kies dan voor een transparant zeil. Vaak verdwijnen prachtige gebouwen of feeërieke omgevingen achter een groot zwart podium. Kies je toch meer voor het Rock & Roll gehalte op jouw event, ga dan voor de zwarte zeilen van Rent-A-Stage waarin de lichtshow zelfs overdag een duidelijk effect heeft.

Welke extra mogelijkheden zijn er nog om jouw event naar het volgende level te tillen?

 

Er is een ruim aanbod van uitbouwstructuren in de mobiele markt beschikbaar. Een catwalk en change-over voor de artiesten of een front of house voor de licht- en geluidsfirma zijn maar enkele voorbeelden. Een laatste tip die Rent-A-Stage je wil meegeven is om dit alles door eenzelfde firma te laten uitvoeren, zo behoud je een vlotte communicatie tussen organisator en samenwerkende firma’s.

 

Ben je overtuigd van een mobiel podium? Ontdek de mogelijkheden van Rent-A-Stage op:

fungroup.be/rent-a-stage/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Advertenties