Artfood Traiteur wint Trends Gazelle 2019

Artfood Traiteur wint Trends Gazelle 2019

Artfood Traiteur uit Brussel viel tijdens de Trends Gazelle 2019-awards in de prijzen in de categorie 'kleine bedrijven'. De organisatie kijkt naar de evolutie van een bedrijf op basis van drie variabelen (omzet, personeelsbestand en cashflow) over een periode van vijf jaar. Artfood komt als snelstgroeiend Brussels bedrijf, en 2de traiteur, binnen in de ranking op plaats 30. Ze mogen zich dus voor één jaar 'Kleine Gazelle' noemen.

 

Toen Arthur Renwart op zijn vijftiende als leerjongen startte bij Eric Martin, had hij nooit kunnen voorspellen dat zijn traject hem naar Londen en terug zou brengen. Na meer dan 17 jaar ervaring bij hotels, sterrenrestaurants, cateraars en zelfs als bestuurder bij de oprichting van Natural Caffé, beslist hij om samen met zijn vrouw zelf een bedrijf op te starten. Hierin steekt hij al zijn ervaring, maar vooral zijn passie voor gastronomie. Daarnaast neemt Arthur zijn verantwoordelijkheid op vlak van eco-vriendelijk ondernemen. Niet veel later behaalt Artfood Traiteur dan ook het Europees Certisys BIO-label voor oriëntatie naar de biologische keuken.

 

In 2019 blaast Artfood 10 kaarsjes uit. Tien jaar van catering op evenementen: bruiloften, seminaries, cocktails, galadiners, personeelsfeesten, inhuldigingen, verjaardagen, meetings, ... Artfood blijft zijn ervaring en creativiteit in de schaal gooien wanneer het aankomt op een (h)eerlijke biologische keuken, met verse en lokale seizoensproducten.

 

"We stellen traditionele of ongepubliceerde recepten, een vleugje durf en verbeeldingskracht voor om onze gasten te verwennen en tegelijkertijd een service van hoge kwaliteit te bieden. En dat allemaal met duurzaamheid, tracabiliteit en eco-verantwoordelijkheid hoog in het vaandel! De Trends Gazelle is dan ook een bevestiging van ons harde werk en vooral de geïnvesteerde passie de voorbije jaren."

www.artfood.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Cautaerts Sven [Project 12 - Sven Cautaerts]
Cautaerts Sven [Project 12 - Sven Cautaerts]
Expert|2019-02-24 - 16:00u

Proficiat! Een aangename samenwerking al sinds 2015, keep up the good work!

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties