Neptunus plaatst pop-up brasserie voor BRAFA Art Fair

Neptunus plaatst pop-up brasserie voor BRAFA Art Fair

BRAFA Art Fair, dat plaatsvond van 26 januari tem 3 februari, ontving dit jaar tijdens haar 64e editie een recordaantal van 65.000 bezoekers. Kunstenaarsduo Gilbert & George was de gedroomde eregast van de organisatie. De toonaangevende kunst- en antiekbeurs in Tour&Taxis Brussel schakelde Neptunus in voor de bouw van haar tijdelijke brasserie met bijbehorende faciliteiten.

 

De meeste bezoekers genoten tijdens hun bezoek aan BRAFA van een hapje of een drankje in de brasserie, niet wetende dat ze zich in een tijdelijke accommodatie bevonden. Het demontabel gebouw was dan ook van alle gemakken voorzien en kreeg dankzij de 270m² grote glaswand een lichte state-of-art uitstraling. De kunstige stoffering werd verricht door Deco Fact. De brasserie, met een grootte van 675m² en een hoogte van 8 meter, bood plaats aan ruim 350 gasten. Daarnaast werd ook een keuken van 240m² voorzien samen met sanitair en een verbinding naar de vaste gebouwen van Tour & Taxis. Om een naadloze verbinding te creëren werden alle constructies op een stelling van 1,20m gebouwd. Samen met haar partners realiseerde Neptunus dit project in exact 1 week, een klein huzarenstukje.

 

 

Evolution

De organisatie van BRAFA koos voor hun tijdelijk restaurant voor het type ‘Evolution’. Bij dit ingenieuze bouwsysteem wordt de aluminium dakconstructie, ook spaceframe genoemd, in 1 keer met een hydraulisch systeem opgetrokken. De ‘Evolution’ wordt in België regelmatig ingezet als showroom, sporthal of tijdelijke supermarkt, maar vindt nu ook meer en meer haar weg als accommodatie voor evenementen.

 

Tom Ambaum, Global Salesmanager van Neptunus, kijkt tevreden terug: "BRAFA wist vanaf dag 1 waar ze naartoe wilden met hun concept voor de brasserie. Dankzij de vlotte en open communicatie met de organisatie en Tour & Taxis, en de aangename samenwerking met alle partners was het een plezier om dit prestigieus project te realiseren. Wij kijken nu al uit naar volgende edities!"

www.neptunus.eu
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties