9 high-end evenementen om te volgen en van te leren

9 high-end evenementen om te volgen en van te leren

Ongeacht je achtergrond, je hebt waarschijnlijk gehoord van evenementen zoals het Met Gala, het World Economic Forum, het Robin Hood Gala, ... Wat hebben ze gemeen?

 

Twee dingen: high-end planning en zeer speciale gasten. Als je wilt leren van de besten hoe je evenementen moet organiseren, dan wil je deze 9 topevenementen - waar zelfs niet eens een vlieg de security passeert -  zeker bekijken en volgen.

 


World Economic Forum

Het World Economic Forum is een onafhankelijke internationale organisatie die zich inzet voor een betere wereld door zakelijke, politieke, academische en andere leiders in te schakelen om mondiale, regionale en sectorale agenda's vorm te geven.. 

MET GalaHet

Met Gala, vroeegr het Costume Institute Gala en ook bekend als de Met Ball, is een jaarlijks benefietgala ten voordele van het kostuuminstituut van het Metropolitan Museum of Art in New York City. Het markeert de grote opening van de jaarlijkse modetentoonstelling van het Costume Institute. 

Robin Hood Gala

De Robin Hood Foundation is een liefdadigheidsorganisatie die probeert om problemen veroorzaakt door armoede in New York City, Verenigde Staten, te verlichten. 

Sundance Film Festival

Elke winter wordt het Sundance Film Festival in Utah de ultieme bijeenkomst van originele verhalenvertellers en een publiek dat op zoek is naar nieuwe stemmen en frisse perspectieven. Hun jaarprogramma omvat drama, documentaires, korte films, series, ... 


 One Young World

One Young World is het wereldwijde forum voor jonge leiders in de leeftijd van 18 tot 30 jaar en verzamelt de helderste jonge leiders van over de hele wereld. Het evenement stelt hen in staat om duurzame contacten te leggen en oplossingen te ontwikkelen voor enkele van de meest urgente kwesties ter wereld. 

Whitney Gala

Het Whitney Gala verwelkomt jonge klanten, opkomende artiesten, verzamelaars en gasten uit de wereld van kunst, mode, zaken en entertainment voor een avond vol cocktails, muziek en het bezichtigen van tentoonstellingen.  

UNICEF Snowflake Ball

Het Snowflake Ball, in New York, viert de humanitaire en liefdadigheidsinspanningen die UNICEF en haar partners door filantropen en supporters van heinde en ver bij elkaar te brengen. Het gala valt samen met Giving Tuesday, een nationale bewustmakingsdag die alle Amerikanen aanmoedigt om aan het begin van het vakantieseizoen aan het goede doel te geven. 

Baselworld Watch and Jewellery Show

Baselworld Watch and Jewellery Show is een handelsbeurs van de internationale horloge- en juwelenindustrie die elk voorjaar georganiseerd wordt in de stad Basel, Zwitserland, in de Messe Basel. 

SIHH Geneva

Het Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) is een vakbeurs voor de horloge-industrie. SIHH wordt voornamelijk bijgewoond door fabrikanten uit Genève en is vaak de site van belangrijke horloge-introducties, met name Grande Complication-stukken. Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

Wat je als eventplanner kan leren van filmcrews

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Karting-events favoriet in 2022

Karting-events favoriet in 2022

Advertenties