Toverland organiseert unieke kerstmarkt met attracties voor bedrijven

Toverland organiseert unieke kerstmarkt met attracties voor bedrijven

De eerste lekkere zonnige dagen van 2019 komen pas net weer om de hoek kijken, maar bij de Business & Events afdeling van Attractiepark Toverland zit de kerststemming er nu al weer goed in.

 

Het keuzemoment voor het jaarlijkse kerstpakket staat bij veel bedrijven alweer bijna voor de deur en dat merken ze bij Toverland: de eerste aanvragen voor aanstaande kerstperiode komen nu al binnen.

 

"We merken de afgelopen jaren dat bedrijven de waardering voor hun medewerkers steeds meer op een bijzondere manier willen laten blijken. Een traditioneel feest waarbij de bedrijfskantine wordt omgetoverd tot dansvloer raakt uit de mode. Dit zien we in de zomer bijvoorbeeld terug in het toenemende aantal bedrijven dat een familiedag organiseert in Toverland voor hun medewerkers met het gezin, maar ook in de winter zien we deze trend zich steeds meer doorzetten", zegt Jeanine Theeuwen, medewerker Sales Business & Events bij Attractiepark Toverland. "Bedrijven zoeken een unieke locatie voor hun kerstborrel en afgelopen jaar hebben we ook voor het eerst diverse betoverende kerstmarkten georganiseerd. Bezoekers reageerden hier zo positief op dat we hebben besloten om voor 2019 dit concept voor ieder bedrijf toegankelijk te maken."

 

 

Unieke kerstbeleving in een magische omgeving

Het kerstmarkt-arrangement zorgt voor een avondvullend programma, waarbij jouw bedrijf exclusief toegang krijgt tot het indoor themagebied Wunderwald. Na een ontvangst met een hapje en drankje kunnen alle medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar ‘shoppen’ op de unieke kerstmarkt, met volop leuke standjes met een uiteenlopend en aantrekkelijk aanbod. Je kunt als bedrijf zelf kiezen welk bedrag de medewerkers te besteden hebben, waardoor dit arrangement geschikt is voor ieder budget. Tussendoor kunnen zij genieten van uniek winters entertainment en een heerlijke mix van drankjes en hapjes, zoals Glühwein, warme chocomel, Erdinger en Reibekuchen. "En natuurlijk stellen we diverse attracties speciaal voor jouw bedrijf open, zodat je medewerkers een heerlijk avondritje kunnen maken in bijvoorbeeld de achtbaan Booster Bike of onze bobbaan Maximus' Blitz Bahn", vertelt Jeanine.

 

 

Gemakkelijk georganiseerd, maar toch speciaal

Bedrijven met minimaal 350 medewerkers kunnen hun eigen kerstmarkt organiseren, maar ook aan organisaties met minder medewerkers is gedacht. Op zaterdag 14 december organiseert Toverland met de ‘WunderMarkt’ een inschrijfavond waar ieder klein of middelgroot bedrijf aan kan deelnemen. Jeanine: "Het organiseren van een kerstfeest is vaak toch veel gedoe, zeker voor kleinere bedrijven. Voor hen is deze avond uitermate geschikt, aangezien de organisatie van het evenement volledig uit handen wordt genomen door Toverland. Wel zo makkelijk en je kunt toch aan je medewerkers een unieke ervaring bieden."

 

Kijk voor meer informatie op onderstaande website of neem contact op met de afdeling Business & Events via 077-4677050 en vraag een offerte aan.

www.toverland.com/business-events/offerte/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Nieuwe eventlocatie in Oostende

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties