Jubilarissen van Facilicom Group zijn écht sterren in het Beatrix Theater

Jubilarissen van Facilicom Group zijn écht sterren in het Beatrix Theater

Familiebedrijf Facilicom Group organiseert al jaren op grootschalige basis een uniek jubilarissenevent. Afgelopen jaar vierde Facilicom het event samen met 800 gasten opnieuw in het Beatrix Theater.

 

Wij spraken met manager corporate communicatie Babette Sarlet, over de keuze voor zo’n live-event bij Jaarbeurs.

 

Wat houdt het Jubilarissenevent in?

“Het is een bijzonder event waar we onze jubilarissen volledig in het zonnetje zetten. Facilicom is een familiebedrijf met ca. 32.000 medewerkers in zowel de facilitaire tak als het zorgdomein. Wij zijn een echt 'mensenbedrijf' waar we zoveel mogelijk de arbeidsomstandigheden optimaliseren. Dat zorgt ervoor dat we mensen aan ons bedrijf binden. We hebben elk jaar bijna duizend jubilarissen binnen Facilicom Group. Op een jubilarissenmiddag en -avond zetten wij alles op alles om hen te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de organisatie. Zij zijn dan de ster!"

 

Hoe ziet zo’n dag eruit?

“We nodigen de jubilarissen en hun partners uit in het Beatrix Theater. We ontvangen hen als echte vips in het rode pluche van het theater en we laten hen de ster zijn. We rollen zelfs de rode loper voor hen uit waar zij worden ‘belaagd’ door paparazzi. Tijdens dit event worden er filmpjes getoond, geeft een zangeres met dansers een show op het podium en spreekt onze directie haar enorme waardering uit. Op een gegeven moment splitsen we de groep, waarbij we de jubilarissen in aparte zalen opdelen. Zij krijgen dan van hun eigen directie een jubilarisspeldje, worden ze nogmaals bedankt en delen we leuke anekdotes.”

 

Waarom kiezen jullie ervoor om dit met een live-event te vieren?

“Ondanks onze duizenden medewerkers, blijven we een familiebedrijf waar we gevoel en cultuur altijd centraal zetten. Dit live-event is voor ons een belangrijk contactmoment om de waardering voor onze mensen uit te spreken. De organisatie weet dat het juist onze mensen zijn die ons succes bepalen – en vooral die mensen die al jaren voor het bedrijf werken. Op zo’n event willen we hen laten zien en merken hoe trots we op hen zijn.”

 

Waarom kiezen jullie voor een theater?

“We hebben een heel divers bedrijf, dat bestaat uit verschillende takken. De jubilarissen die komen, hebben niet per definitie een band met elkaar en werken door heel Nederland. Ze werken voor verschillende merken en verschillende opdrachtgevers. We willen hen dus niet verplichten om te contacten met andere jubilarissen. Daarom verzinnen wij een programma waarbij dat ook niet nodig is. Ze zitten met z’n allen in een theater waar ze verschillende shows te zien krijgen.”

 

En waarom het Beatrix Theater en niet een willekeurig ander theater?

“Er zijn verschillende redenen. Ten eerste, het pluche van het Beatrix Theater past bij ons concept. Het is een theatrale zaal waarbij je al snel een vip-gevoel krijgt. Dat is precies wat wij willen creëren bij onze jubilarissen.”

En ten tweede?


“Omdat we halverwege de avond de grote groep splitsen in kleine groepen. We hebben dus meerdere zalen nodig en die mogelijkheden heb je bij andere theaters vaak niet. Daarom kozen we voor Jaarbeurs. Hoeveel zalen je ook nodig hebt, je kan er eigenlijk oneindig op doorborduren.”

 

Dat is een hoop organisatie, al die verschillende zalen...

“Klopt, maar daarom zijn we zo ongelooflijk blij met de samenwerking met Jaarbeurs. Ze denken enorm mee over de opzet. Geen vraag is teveel en de aanloop naar het event is fantastisch. Onze contactpersoon begeleidt ons bovendien de hele dag en lost eventuele last minute zaken direct op. Dankzij Jaarbeurs is deze avond ook voor onszelf een feestje.”

 

Dus volgend jaar...weer in het Beatrix Theater?

“Zeker weten! Dit lijkt wel een verkooppraatje hè? Nou ja, het mag gezegd worden, want ieder jaar voelt het Beatrix Theater weer als thuiskomen.”

www.jaarbeurs.nl/beatrixtheater
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Een festival voor het personeel, de nieuwste hype?

Een festival voor het personeel, de nieuwste hype?

Advertenties