Kosten besparen, snel en eenvoudig installeren?

Kosten besparen, snel en eenvoudig installeren?

In de wereld van beurzen en evenementen volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar op de voet. Bedrijven willen steeds meer en steeds mooier. Of het nu gaat om licht, beeld of geluid; het moet allemaal perfect zijn, maar wel betaalbaar blijven.

 

Mansveld Expotech biedt een oplossing met Expo2Go. Ervaar het gemak van kwalitatieve apparatuur die stekkerklaar, up-to-date en getest is. Eenvoudig te installeren door de standbouwer zodat installatiekosten bespaard worden.

 

 

Expo2Go snijdt het mes aan twee kanten

Standbouwers zien vaak op tegen kosten die gemaakt worden voor elektrotechnische en audiovisuele oplossingen op een stand. Het gaat dan om investeringen voor de aanschaf, kosten voor installatie door een specialist en extra reis- en verblijfskosten als een project in het buitenland plaatsvindt. Daarnaast zien we dat het tekort aan technici stijgt, terwijl de werkdruk tijdens beurzen en evenementen steeds meer toeneemt. Met Expo2Go snijdt het mes aan twee kanten; de standbouwer bespaart kosten door zelf te installeren.

 

 

Stekkerklaar, up-to-date en getest

Onder de naam Expo2Go biedt Mansveld Expotech complete pakketten aan waar de standbouwer makkelijk zelf mee aan de slag kan. Al het materiaal wordt voorafgaand gekeurd, getest en vervolgens inclusief bekabeling overzichtelijk verpakt in flight cases.

 

Verlichtingsarmaturen, beeldschermen en audio-oplossingen, allemaal van de topkwaliteit waar Mansveld voor staat. Toch een beetje hulp nodig? Een lichtplan, aansluitschema, levering en installatie is altijd mogelijk. Daarnaast gaan er bij levering reserveonderdelen mee zodat je in principe niet voor een uitdaging komt te staan.

 

 

Een begrip in elektrotechnische en audio visuele oplossingen

Expo2Go is een concept van Mansveld Expotech; al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om ontwerp, verhuur en montage van elektrotechnische en audio visuele oplossingen voor beurzen en evenementen. Een ‘one-stop shop’ voor licht, beeld, geluid, energie, rigging/truss en ict. Met onze focus op veiligheid, inzicht in innovaties en oog voor duurzaamheid kunnen we elke oplossing bieden. Je kunt rekenen op vakkundige montage en maximale ondersteuning!

mx.nl/nl/p/expo2go/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Advertenties