Aluvision bekroond met mooiste standontwerp op ISE Amsterdam

De 'World of Wonder' van Aluvision blijft in het oog springen. Met twee zeer opmerkelijke standen op de voorbije editie van Integrated Systems Europe (ISE), wist de Belgische producent van hoogwaardige modulaire standbouwsystemen opnieuw menig bezoeker te bekoren. Niet enkel de kleurrijke en verfrissende video content deed watertanden, maar ook de feilloze afwerking en hoogstaande kwaliteit van de tentoongestelde producten.

 

Uit een totaal van 1300 exposanten werd Aluvision dan ook terecht verkozen tot winnaar van de award voor beste middelgrote standontwerp.

 

 

Sweet curves & corners

Gezien ISE is uitgegroeid tot de grootste AV-beurs ter wereld, was het vooral Aluvison’s 'Hi-LED 55' modulaire LED tegel die in de kijker werd gezet. Met een pixel pitch van 2.5mm, en bruikbaar zowel als vloer, wand en plafond, is het ‘Hi-LED’ gamma de ideale en meest flexibele oplossing voor integratie van video content op beurzen en events. Het aanbod werd recent verder uitgebreid met gebogen tegels (hol & bol) en hoekmodules, allemaal perfect en naadloos te integreren in het alom gekende Aluvision kadersysteem.

 

"Dankzij een wel uitgekiend en gepatenteerd productieproces kunnen wij onze kaders produceren met een ongeziene nauwkeurigheid", aldus Jan Dumont, product manager bij Aluvision, "zeker in combinatie met geïntegreerde LED tegels is dit van uitermate groot belang. Precisie en kwaliteit zijn zaken die Aluvision zeer hoog in het vaandel draagt."

 

 

Immersive cube

Voor een ultieme beleving bouwde Aluvision naast hun hoofdstand van 60m² ook nog een 'immersive cube' op. Zowel vloer, wanden als plafond van de kubus waren volledig opgetrokken uit 'Hi-LED' tegels. In combinatie met tot de verbeelding sprekend beeldmateriaal, werd je meteen ondergedompeld in de grenzeloze wereld van Aluvision.

www.aluvision.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ilse Spruit [Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match]
Ilse Spruit [Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match]
Leader|2019-02-21 - 10:52u

Ik heb als Floormanager tijdens de opbouw en (later als Customer Service Manager tijdens de Showdagen) deze stand door de bouwers en het bedrijf zien groeien. Een lege vloer tot aan dit mooie resultaat. Zij waren heel snel met bouwen en hebben de prijs dan ook meer dan verdiend.

Lees ook

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof: online, fysiek én hybride!

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof: online, fysiek én hybride!

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Advertenties