beMatrix predikt 'freedom of form' verhaal op ISE 2019

beMatrix predikt 'freedom of form' verhaal op ISE 2019

Meer dan 1300 exposanten, allen toonaangevende pioniers in technologische oplossingen, tekenden begin februari present op Integrated Systems Europe, kortweg ISE, in de RAI in Amsterdam.

 

Op de stand van beMatrix - actief in een nichemarkt van modulaire standenbouw-en eventoplossingen - kon men terug over de koppen lopen. Het Belgische bedrijf uit Roeselare kwam in 2017 als eerste op de markt met de integratie van een LED-wand in een bestaand modulair kadersysteem; LEDskin en zorgde hiermee voor een revolutie in de wereld van de standenbouw. Kader, LED-tegel en aankleding versmelten tot één naadloze dunne wand die heel snel en zonder gereedschap gemonteerd kan worden. Zware truss-constructies om uw LED-wand op te bouwen of losstaande beeldschermen horen definitief tot het verleden! Dankzij de maatvoering van de afzonderlijke LEDskin kaders en de samengestelde kaders, passen deze perfect binnen het modulaire beMatrix concept.Kader en LEDskin zijn immers allebei 62 mm dik en laten een naadloze montage en afwerking toe. Dankzij het uniek gepatenteerd design kan de achterzijde strak afgewerkt worden met een doek met siliconepees of paneel.

 

 

Uitbreiding pixel pitch & 'Freedom of form'-principe

ISE 2019 was voor beMatrix het uitgelezen moment om de innovaties binnen het LEDskin gamma aan de AV-markt te introduceren. LEDskin is vanaf nu beschikbaar in 4 pixel pitches: 1.9, 2.5, 3.1 and 3.8. Deze pixel-range biedt standenbouwers & AV-bedrijven nu een impactvolle garantie voor elke toepassing en kijkafstand.

 

Verder werd ook het 'Freedom of Form'-principe in de kijker gezet. De sterke, lichte en modulairealuminium kaders van beMatrix lieten zich al monteren tot een uniek 360° concept waarbij wanden, vloer en plafond tot éénvloeiend geheel versmelten. Zo kan elk afzonderlijk beMatrix kader voor de drie toepassingen gebruikt worden, wathet een erg flexibel en voordelig systeem maakt. Dit principe wordt nu ook doorgetrokken in het LEDskin gamma. Naast de standaard beeldschermen of mozaïek- en hangende constructies, kan u vanaf nu ook binnen-en buitenhoeken & bolle/holle bogen intekenen in uw design. De creatieve mogelijkheden met LEDskin zijn hierdoor eindeloos!

 

 

 

Gevestigde waarde

"Ondertussen vond al meer dan 3.000 m² LEDskin de weg naar de beursvloer, waardoor men toch kan spreken van een gevestigde waarde binnen de LED-systemen in de standenbouw- en eventsector. LEDskin werd ook bekroond met de prestigieuze Red Dot Award: Product Design 2017 en de IF Design Award 2018. Het beMatrix R&D, Product Management en Service Support team werd in de afgelopen jaren wereldwijd stevig uitgebouwd met specialisten op vlak van audiovisuele toepassingen, zodat men verzekerd is van de perfecte werking en integratie van LEDskin in jouw stand."

 

 

Wereldwijd bePartner netwerk

Om de beste dienstverlening aan te bieden, bouwt beMatrix verder aan een wereldwijd bePartner LEDskin netwerk dat de standenbouwer kan ontlasten bij de integratie en huur van het systeem in uw stand. Deze AV-partners werden zorgvuldig geselecteerd volgens belangrijke criteria, worden op regelmatige basis opgeleid in verschillende domeinen en worden ook jaarlijks aan een evaluatie onderworpen.

 

Het volledig overzicht van bePartners LEDskin vindt je terug op:

www.bematrix.com/nl/partners/bepartner-ledskin/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof: online, fysiek én hybride!

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof: online, fysiek én hybride!

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Advertenties