The Fungroup neemt deel aan 'De Sollicitatie' op VIER

The Fungroup neemt deel aan 'De Sollicitatie' op VIER

Stefan Kerkhofs (CEO) en Joeri Christiaens (Managing Director) van The Fungroup zijn te zien in het programma ‘De Sollicitatie’ op Vier. De heren gaan op zoek naar een straffe planningsverantwoordelijke die het huidige team kan versterken.

 

The Fungroup staat gekend voor het ontwikkelen van de meest spectaculaire en innovatieve attracties. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen ze ook unieke concepten zoals Dinner in the Sky, Benji-jumping of 'Sky-attracties'. Momenteel is het bedrijf actief in meer dan 60 landen wat voor een enorme uitdaging moet zorgen voor deze nieuwe planner. 

 

"De deelname aan het programma was een toffe manier om nieuwe mensen te rekruteren", aldus Kerkhofs. Het is een reactie op een trend die te zien is bij veel Vlaamse bedrijven. De moeilijkheid om personeel te vinden met de juiste kwaliteiten is tegenwoordig alom bekend. "Het wordt steeds moeilijker om gemotiveerd personeel te vinden met de juiste competenties. Dit was dus de ideale opportuniteit om daar iets aan te veranderen", bevestigt Christiaens.

 

Benieuwd hoe de sollicitaties verliepen en of de gelukkige nog steeds bij The Fungroup werkt? Ontdek het morgen avond om 21h20 op Vier.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Advertenties