Ontdek tijdens Pure Future welke student perfect in jouw bedrijf past

Ontdek tijdens Pure Future welke student perfect in jouw bedrijf past

Febelux, de vereniging die de belangen van 'live communication'-professionals behartigt, lanceert op 27 februari 2019 een gloednieuw evenement 'Pure Future'. Doel is om leden en andere geïnteresseerden uit de sector te helpen in hun zoektocht naar een stagiair(e).

 

De zoektocht naar de ideale stagiair(e), we kennen het allemaal. We sturen het gewenste profiel door naar enkele onderwijsinstellingen en nodigen één of meerdere studenten uit op gesprek, wanneer zij ons als potentiële stageplaats selecteerden.

 

"Bij Febelux, de federatie voor de live communication industry, staat live communicatie hoog in het vaandel, zoals de naam het zelf al zegt. Waarom al onze gegevens doorsturen naar een saaie database, wanneer we hier een heus netwerkevent rond kunnen maken en meteen al kunnen laten zien waar onze sector rond draait?", vertelt Julie Weynans.

 

Tijdens Pure Future, dat zal doorgaan tijdens Batibouw, krijgen bedrijven uit de eventsector de kans om op één avond met verschillende potentiële stagiair(e)s in gesprek te gaan. Na registratie tot dit event, maak je via Conversation Starter, een applicatie om de matchmaking te optimaliseren én jouw afspraakagenda die avond te beheren, een profiel aan waarbij je jouw takenpakket uitgebreid omschrijft. Studenten uit verschillende onderwijsrichtingen (event management, marketing-communicatie, office management, …) maken eveneens een profiel via deze app aan, waarbij zij zichzelf als het ware zullen 'verkopen'. Beide partijen krijgen op deze manier reeds voorafgaand aan het event de kans om matches te maken en op deze manier reeds met een goedgevulde afspraakagenda op het evenement aan te komen.

 

Om er voor de studenten een unieke ervaring van te maken, werd er aan het matchmaking evenement een heuse beursbeleving gekoppeld. Studenten die zich inschrijven kunnen genieten van een vrij beursbezoek aan Batibouw en worden vervolgens door FISA en Brussels Expo ontvangen in de Conference Room, waar beide partners de studenten een blik achter de schermen van hun organisaties geven, gevolgd door een behind the scenes bezoek van Brussels Expo met als eindpunt de locatie van het matchmaking evenement.

 

Febelux nodigt alle bedrijven uit de beurs-, congres- en eventindustrie enerzijds en haar onderwijspartners anderzijds uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring die zal doorgaan op 27 februari 2019. Meer concrete informatie over het programma en deelnameprijzen kun je terugvinden op de website. Registreer je hier voor deelname aan Pure Future.

www.febelux.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Bene-events
Coronaproof Teambuilding
Bene-events|
25 February 2021

Hier even wat leuk nieuws als je op zoek bent naar wat ontspanning in dit nare Corona-tijdperk. Bij Escape 2300 kan je op een zeer originele manier Turnhout ontdekken. Je hebt de keuze uit 2 leuke Escape wandelingen, zodat de stap om nog eens af te spreken met vrienden, vriendinnen, collega's of familie sneller kan gezet worden.


Je kan een keuze maken ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Advertenties