Waarom ISE 2019 niet te missen is

Waarom ISE 2019 niet te missen is

Integrated Systems Europe (ISE) breidt zijn verticale markten in de AV-industrie verder uit. Een lange lijst van industry leaders en experten spreken op ISE 2019 in Amsterdam.

 

Maximaal expertise delen, analyses maken en debatteren, dat wil ISE realiseren doorheen de verschillende marktsectoren die de show aanspreekt. ISE vat zijn missie samen onder de titel ‘Learn, Discover, Be Inspired’. Het programma werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met de AV-industrie, vooral dan met de co-eigenaars van de show AVIXA en CEDIA, met de mediapartners en andere onafhankelijke associaties.

 

De afsluitende keynote op vrijdag 8 februari is veelbelovend! Die wordt gegeven door niemand minder dan Toepak Marit, Creatieve Director bij Satore Studio. De man wordt omschreven als hét creatieve brein achter sommige van de belangrijkste events van de wereld bij onder meer BMW, Dior, the Saatchi Gallery, en ook Elton John en Beyoncé.  

 

Het conferentieprogramma bevat een indrukwekkende lijst experten uit talloze sectoren en disciplines. Er vinden tien conferenties plaats, waarvan er vijf worden gehouden in het Okura Hotel, op korte afstand van de RAI Amsterdam. Wij lijsten er enkele belangrijke voor je op:

 • Award-winning architect Aryanour Djalali, CEO van het wereldvermaarde DNA Barcelona Architects, houdt tijdens de Smart Building Conference de openingskeynote. Uit New York komt Michael L Schneider, die komt praten over de relatie tussen slimme ruimten en belevenissen. Hij is Creative Technology Director Hardware bij Gensler.
 • Amelia Kallman zit de XR Summit ISE voor. Deze futuroloog, communicator en consultant komt vertellen over welke impact de nieuwe technologieën hebben op bedrijven en op ons privéleven. Recent schreef ze een interessant rapport over de risico’s van virtual, augmented en mixed reality.
 • Jose Avalos, General Manager bij Visual Retail en VP van de IoT Group bij Intel, leidt het Digital signage programma en doet ook een keynote.
 • Tussen de verschillende internationale sprekers van de Digital Cinema Summit ISE zit de bekende consultant Michael Karagosian. Hij maakte deel uit van het team dat de Dolby Surround Sound lanceerde, en was ook technology advisor voor de National Association of Theatre Owners toen de sector digitaliseerde.
 • De openingskeynote voor DCS ISE wordt gepresenteerd door Jan Runge, Europees verantwoordelijke voor de International Cinema Technology Association. 
 • Dr Gill Ferrell modereert de door AVIXA-gehoste conferentie What’s Next… Higher Education Experiences.
 • Neemt ook deel aan de andere AVIXA conferentie, What’s Next…Enterprise AV Integrated Experiences, Lisa Perrine, CEO of Cibola Systems. Deze experience designer en communicatie-strateeg heeft met haar bedrijf meer dan 1000 consulting opdrachten gedaan voor klanten als Sony Music, United Talent Agency en The Annenberg Foundation. 
 • De vader van de ‘home theatre’ Theo Kalomirakis van TK Theaters heeft privé-bioscopen ontworpen voor de groten der aarde. Hij is één van de drie experten die een volledige masterclass verzorgt die één dag duurt. En dat is nieuw in het aanbod! ISE zorgt ook voor een uitgebreid 36 uur durend opleidingsprogramma: met een All Access Training Pass heb je onbeperkt toegang tot de opleidingen van CEDIA die maximaal een halve dag duren.
 • Ook Chris Lange, Creative Director en hoofd van het creatieve en design departement van Europa-Park, het tweede grootste pretpark in Europa, geeft een presentatie. Lang is een internationaal gewaardeerd designer die onder andere het eerste themapark van India creëerde, en ook attracties in Singapore en Zuid-Korea maakte. 
 • Tijdens ISE kun je ook terecht bij de Hospitality Tech Summit. De COO, David Sjolander, heeft ervaring aan beide zijden van het spectrum: als een IT-executive was hij verantwoordelijk voor een IT-park van 1000 eigendommen in 70 landen. Hij werkte ook als productmanager voor een systeem dat 90.000 hotels wereldwijd verbond met meer dan 1000 online distributiekanalen. 
 • Scott Willsallen heeft als sound designer al een Emmy Award op zijn schoorsteen staan. Op ISE geeft hij een keynote tijdens de AGORA conferentie over technologie voor sportlocaties. 
 • Donato Masciis is een acoustic designer en consultant, die momenteel voor Studio Sound Service werkt. Hij presenteert tijdens AudioForum @ ISE en praat over geluidsomgevingen, luister-ervaringen en psychologische factoren. Dit event is interessant voor zij die ruimtes met audio systemen beheren en voor audio-professionals.  

 

 

Main Stage

Op het hoofdpodium, in Hall 8, is er ook een volledig line-up top sprekers gedurende de vier dagen van de show. Het programma vloeide voor uit de samenwerking tussen ISE, co-eigenaren AVIXA en CEDIA, samen met AV Magazine. Sprekers zijn onder andere: 

 • Joseph Aamidor: deze consultant is gespecialiseerd in de smart building markt en gaat het onder andere hebben over blockchain toepassingen.
 • Alex Sanfilippo, Director of Engineering bij integrator Kraftwerk Living Technologies, zal beschrijven hoe zijn bedrijf de award-winnende 007 ELEMENTS experience heeft ontwikkeld.
 • Ahmed Refai, Regional Commercial Director van Archimedia, onthult de geheimen van het CEDIA award-winnende home cinema project in een luxe  projectontwikkeling in Dubai.

 

Mike Blackman, ISE Managing Director, vertelt dit nog: "ISE 2019 heeft een uitdagende line-up dit jaar. Met topsprekers doorheen de show, ons grootste conferentieprogramma ooit en een vol rooster topleader-sessies op het hoofdpodium. Wij leveren top content op maat van ons al maar breder wordend publiek. Samen met AVIXA, CEDIA, onze media- en andere partners voorzien we talloze mogelijkheden to ‘Learn, Discover, Be Inspired."

 

De volledige details van de show kun je vinden op de ISE-website:

www.iseurope.org
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe maak je je event meer inclusief?

Hoe maak je je event meer inclusief?

Karting-events favoriet in 2022

Karting-events favoriet in 2022

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Advertenties