Niet te missen: workshop crowdmanagement voor eventprofessionals

Niet te missen: workshop crowdmanagement voor eventprofessionals

Ben jij verantwoordelijk voor het crowdmanagement tijdens grote publieksevenementen? Kom niet onbeslagen op het ijs en volg de training Crowd Science & Risk Analysis op 25, 26 en 27 februari in De Serre in Antwerpen.

 

CrowdSafetyTraining organiseert en To B-Seen host voor de vierde keer deze driedaagse workshop. Experten ter zake Robbie Naish en Bart Bruelemans bezorgen je tijdens deze opleiding heldere inzichten in hoe individuen en menigten reageren en zich gedragen in publieke ruimtes. De trainers laten je ook kennismaken met modellingtechnieken en -tools die de veiligheid van mensenmassa’s en mensenstromen vergroten.

 

"Als je verantwoordelijk bent voor mensen in publieke omgevingen, dan kun je niet veilig werken zonder de uitgangspunten van Crowd Science te kennen, vooral dan de risicoanalyse en safety engineering. In deze cursus pikken eventprofessionals de principes en applicaties van Crowd Science op. Wij baseren ons daarvoor op 25 jaar onderzoek en project-ervaring in de hele wereld."

 

 

Een rugzak vol nieuwe kennis en skills

Na deze training ga je naar huis met een pak nieuwe kennis en vaardigheden. Je bent in staat een risicoanalyse op te maken en gevaarlijke situaties te identificeren bij eventplanning en -licensing. Je begrijpt beter hoe menigten zich bewegen, in normale omstandigheden en in het geval van een noodsituatie. Je leert crowdfases te modelleren (bijvoorbeeld bij aankomst of circulatie). Je maakt kennis met crowdmodelling en risicoanalyse applicaties. En ten slotte, je weet hoe je de kernelementen van crowdrisico’s en crowdveiligheid moet presenteren aan een publiek.

 

Tijdens de opleiding stellen de trainers hun expertise ten dienste van jouw evenement.

 

 

Praktisch

Deze driedaagse Engelstalige workshop vindt plaats op 25, 26 en 27 februari 2020 en kost 976 euro excl BTW. Place to be is De Serre, Lange Gasthuisstraat 29-31, 2000 Antwerpen.

 

Heb je vragen of wil je onmiddellijk inschrijven? Mail naar info@tob-seen.be

www.tob-seen.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties