Jullie Sinterklaasfeest vieren in een attractiepark?

Jullie Sinterklaasfeest vieren in een attractiepark?

Na het succes van voorgaande jaren pakt Attractiepark Toverland ook dit jaar weer flink uit met Sinterklaas. Op 24 (reeds volgeboekt) & 25 november en 1 & 2 december zijn bedrijven in de gelegenheid om een sfeervolle Sintfeest te boeken voor hun medewerkers en hun kinderen.

 

In Toverland worden iedere dag magische momenten gecreëerd. De spectaculaire attracties, bijzondere evenementenlocaties en betoverende sfeer in het park toveren bij iedereen een lach op het gezicht. Op speciale dagen wordt daar een schepje bovenop gedaan en pakt Toverland éxtra uit. Zo ook in de donkere dagen van het jaar, als Sinterklaas in het land is. Dan nemen de Sint en zijn Toverpieten het park over en maken ze er samen met de gasten één groot feest van.

 

 

Ontmoet Sinterklaas in een magische setting

Natuurlijk, een Sinterklaasviering binnen de eigen kantoormuren is leuk. Maar voor een echte belevenis neem je jouw medewerkers dit jaar mee naar Toverland. Terwijl de Toverpieten losgaan met trucs en grappen, neemt Sinterklaas de tijd om de kinderen een handje te geven. De sfeer is fantastisch, de pepernoten smaken goed en iedereen is vol aandacht als de Sintshow begint. En het leukste moet nog komen, voor ieder kind is er een magisch Toverlandcadeau!

 

 

Speciale arrangementen

Tijdens de Sinterklaasdagen in Toverland kun je geheel naar keus een arrangement samenstellen. Denk daarbij aan een speciaal ontvangst met gebak, de exclusieve toegang tot een mooie eventlocatie en het bijboeken van een speciale Sintshow. Lunchen, dineren

of enkel kleine hapjes: jij bepaalt! Toverland heeft alles in huis voor een magische Sintviering met het hele bedrijf.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark Toverland:

www.toverland.com/business-events/bedrijfsevenementen/bedrijfsfeesten/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Nieuwe eventlocatie in Oostende

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties