Grootste mobiele scherm ter wereld komt naar Festivak in Mechelen

Grootste mobiele scherm ter wereld komt naar Festivak in Mechelen

Het grootste mobiele scherm ter wereld van het Belgische bedrijf HD Ledshine, zal op 7 en 8 november schitteren aan de inkom van de Nekkerhal ter gelegenheid van Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche. 144m² in 4K resolutie, 16 meter breed en 9 meter hoog.

 

Op 7 en 8 november zal de Nekkerhal in Mechelen opnieuw het decor vormen voor Festivak, de vakbeurs voor alle spelers in de evenementenbranche. De editie van 2018 krijgt er een eyecatcher van formaat bovenop: ‘The Black Pearl’, het grootste mobiele scherm ter wereld van maar liefst 144m² wordt door HD Ledshine opgesteld aan de ingang van de expositiehal. Het scherm komt inclusief de basis tot 13 meter hoogte en is maar liefst 16 meter breed. Bovendien behaalt het met 4K resolutie de hoogste resolutie in z’n soort.

 

HD Ledshine, zelf ook een Belgisch bedrijf, lanceerde het wereldrecord begin dit jaar en stelde het in april reeds voor aan de wereldpers op de internationale vakbeurs Prolight + Sound in Frankfurt. Het scherm schitterde reeds meermaals internationaal, met als kers op de taart de uitzending van de WK finale 2018 aan de voet van de Eiffeltoren en dit voor maar liefst meer dan 125.000 toeschouwers. “We willen dit Belgische wereldrecord niet alleen internationaal zien schitteren, maar ook en vooral nationaal binnen België. Tijdens de WK uitzendingen in Antwerpen waren onze Rode Duivels er alvast op te bewonderen en wij vonden eigenlijk dat Festivak hiervan perfect in het verlengde ligt om dit product nationaal extra te showcasen. De ideale gelegenheid!” laat Max Verbruggen, projectmanager van HD Ledshine weten. 

 

 

Festivak 

7 en 8 november 2018, Nekkerhal – Mechelen: Festivak biedt een compleet overzicht van de aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Daarnaast is er een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases. HD Ledshine bevindt zich ook binnen met een stand voor alle informatie over high quality led schermen. Stand n° 134. 

www.festivak.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures