Neptunus tovert terrein om tot reusachtig beurscomplex Foire de Libramont

Neptunus tovert terrein om tot reusachtig beurscomplex Foire de Libramont

Van 27 tot 30 juli vond in Libramont de jaarlijkse Landbouwbeurs van Libramont plaats. Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen, verzorgt al sinds jaar en dag de tenten voor de organisatie en de vele beursexposanten aan de gerenommeerde landbouwbeurs, die dit jaar haar 84e editie beleefde.

 

De beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding in Libramont is eenreusachtige, openluchttentoonstelling die meer dan 220.000 bezoekers, 800 exposanten en meer dan 5.000 internationale delegaties verwelkomt op een groen terrein van ruim 30 hectare. Met 80.000 m2aan expositieruimte en meer dan 3.500 dieren is het de belangrijkste beurs voor de primaire sector.

 

Het terrein in Libramont werd door tentenleverancier Neptunus omgetoverd tot een beurscomplex met in totaal meer dan 7.500 m2 aan tijdelijke accommodaties. Naast het beurspaviljoen voor de organisatie zijn ruim 100 exposanten voorzien van alu hallen en pagodetenten geheel volgens de eisen en wensen van de beursdeelnemers. Tevens verzorgde Neptunus de volledige inrichting met (terras)vloeren, tapijt, meubilair, standwanden en decoratie. Enkele deelnemers die zich tentoonstelden in een Neptunus accommodatie waren o.a. Total, Andreas Stihl, Le Sillon Belgeen Heusdens Schäffer.

 

De Beurs van Libramont staat bol van evenementen. De bezoekers kregen in elke sector een ruime waaier van trefpunten en activiteiten voorgeschoteld. Een unieke beurs met machines, veeteelt, bosbouw, agrovoeding, tuinbouw, reflectie, onderzoek, onderwijs en cultuur als hoofdonderwerpen. Ook dit jaar werd de beurs van Libramont gezien als hét trefpunt voor alle actoren uit de landelijke wereld.

 

 

Tijdelijk extra ruimte nodig?

Neemt u binnenkort ook deel aan een beurs? Heeft u een opendeur- of dealerdag, bedrijfsfeest of productlancering? Of heeft u (tijdelijk) extra opslagcapaciteit nodig? Neptunus helpt u graag verder voor de juiste oplossing.

 

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Zo ontwerpt en verhuurt Neptunus tenten voor evenementen, maar ook demontabele gebouwen die bijvoorbeeld als supermarkten, sporthallen en distributiecentra worden ingezet. Eigenlijk overal waar tijdelijke accommodaties nodig zijn.Het familiebedrijf is in 1937 opgericht en heeft naast haar vestiging in Zonhoven, vestigingen in Nederland (hoofdzetel), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. In totaal heeft Neptunus ruim 275 medewerkers in dienst.

www.neptunus.eu
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Advertenties