Geluidsarm vuurwerk van 7theaven is spectaculair én diervriendelijk

Geluidsarm vuurwerk van 7theaven is spectaculair én diervriendelijk

Heb je al eens overwogen om het traditioneel slotvuurwerk van jouw evenement, bruiloft, productlaunch of verjaardagsfeest te vervangen door een geluidsarme én diervriendelijke variant? Neen? Jammer, want geluidsarm vuurwerk is minstens even spectaculair, het biedt daarenboven tal van voordelen en is zeker niet duurder.

 

Bij traditioneel vuurwerk krijg je een luide knal veroorzaakt door de 'break' van de lading in de vuurpijl. Deze lading zorgt ervoor dat de vuurpijl uit elkaar spat. Deze knallen kunnen een volume halen tot 170 decibel(!). Voor geluidsarm vuurwerk ligt de maximum grens echter op 85 db. "Dit is vergelijkbaar met het geluid van een voorbijrijdende vrachtwagen, een deurbel of een juichend kind. Dit zijn dus volumes die mens en dier gewend zijn en waarvan huisdieren zeker niet in paniek

slaan."

 

Een bijkomend voordeel is dat het geluid vlakbij de grond geproduceerd wordt en dat hierdoor de vrijgekomen geluidsenergie geabsorbeerd wordt door huizen, bomen en struiken. Het geluid reikt dus minder ver en in de omliggende straten is er nauwelijks nog hinder. 

 

Ook qua veiligheid scoort geluidsarm vuurwerk veel beter omdat er slechts een minimale hoeveelheid ontplofbaar mengsel gebruikt wordt, meestal slechts 1/60ste van de hoeveelheid verwerkt in traditionele vuurpijlen. Hierdoor is de minimale veiligheidsafstand voor het publiek veel kleiner en kan je dus als toeschouwer dichter bij de actie staan waardoor de beleving veel groter wordt.

 

 

Als 'creators of fantasy' heeft 7theaven zich de laatste jaren in dit soort vuurwerk gespecialiseerd en staan ze iedereen graag met raad en daad bij. Zo kan 7theaven het effect van geluidsarme vuurwerkshows ook versterken met licht-, vuur- of

confettishows die op hun beurt nog eens ondersteund kunnen worden met een op maat gemaakte muziekshow. Zo zorgen ze zeker voor de juiste wauw-factor op uw evenement!

 

 

Nieuwe website voor Art Of Confusion

Nadat 7theaven begin dit jaar reeds een nieuwe website lanceerde, is nu ook de site van de collega's van Art Of Confusion volledig vernieuwd. Je vindt er vanaf nu een duidelijke staalkaart van de belangrijkste producten en diensten en een duidelijk overzicht van de recentste producties. Ook kun je er gemakkelijk doorklikken naar de sites van 7theaven en Fabula Productions. Voor al jouw event- en productiemateriaal hoef je dus maar naar één adres te surfen:

www.artofconfusion.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures