Revolutionaire high-tech oordoppen voor evenementen

Revolutionaire high-tech oordoppen voor evenementen

Loop lanceert hightech oordopjes voor festivals en evenementen. De Antwerpse bedenkers vonden hun gading niet in het bestaande aanbod en ontwikkelden daarom zélf hoogtechnologische oordoppen die je oren perfect beschermen en tegelijk voldoende energie doorlaten om volop te kunnen genieten van de muziek.

 

"Bij het uitgaan wil ik volop van de muziek genieten, maar we vonden enkel oncomfortabele oordoppen die het geluid vervormen en er bovendien lelijk uitzien", zeggen Maarten Bodewes en Dimitri O. "We zijn er met Loop in geslaagd om de eerste oordoppen te ontwikkelen die je écht wilt dragen. Een uitstekende bescherming en geluidsbeleving, ultiem comfort en discrete looks."

 

 

Perfect evenwicht bescherming én beleving 

De oordoppen van Loop zijn speciaal ontwikkeld voor muziekevenementen en leveren een vlakke demping van 20 decibel. "20 dB is het perfecte evenwicht tussen bescherming en beleving."

 

Loop heeft een uniek rond en hol geluidskanaal dat garant staat voor een uitstekende akoestiek en perfecte bescherming van je oren. Die technologie ontwierp Loop in samenwerking met Dynamic Ear Company, gespecialiseerd in akoestiek en gehoorbescherming. "Het ronde geluidskanaal is cruciaal voor de uitstekende akoestiek van Loop en definieert haar elegante vorm. Het zorgt voor een natuurlijke klankweergave waardoor muziek en stemmen helder klinken, maar minder luid."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures