Nieuwe internationale zoekmachine voor eventsector

Nieuwe internationale zoekmachine voor eventsector

Je bent al vertrouwd met de slimme zoekmachine van eventplanner.be /.nl en je weet wellicht ook dat we een internationaal zusje eventplanner.net hebben. Binnenkort lanceren we, naast onze content, ook onze zoekmachine in het Engels!

 

"We gaan de grootste database van eventleveranciers en eventlocaties ter wereld bouwen, gebaseerd op onze innovatieve zoektechnologie en ons unieke en veilige reviewsysteem", vertelt Kevin Van der Straeten. "Organiseer je een evenement in het buitenland, dan vind je binnenkort via eventplanner.net snel de beste eventleveranciers en check je hun referenties via de reviews, net zoals je dat nu al gewoon bent op eventplanner.be. Maar ook internationale bedrijven die in België of Nederland een congres, beurs of event willen organiseren, zullen op onze Engelstalige website terecht kunnen."

 

 

Jouw eventbedrijf internationaal

Heb jij een eventbedrijf of eventlocatie? Dan beschik je ongetwijfeld al over een bedrijfspagina op eventplanner.be. Werk je wel eens voor internationale opdrachtgevers? Of zie je dat wel zitten? Dan kun je nu ook op onze internationale website een bedrijfspagina aanmaken:

 

 Maak je internationale bedrijfspagina nu aan

 

TIP: log in met dezelfde logingegevens als op onze Nederlandstalige website!

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures