Wij verhuizen: nieuwe inspirerende kantoren voor eventplanner.be /.nl

Wij verhuizen: nieuwe inspirerende kantoren voor eventplanner.be /.nl

Na 6 jaar gastvrij te zijn ontvangen in de AED Studios in Lint, verhuizen onze kantoren en tv-studio naar een nieuwe inspirerende en groene locatie in Weelde. Pas dus de gegevens van onze redactie aan in je adresbestand!

 

Vanaf 1 september 2018 vind je ons op ons nieuwe adres:

 

Moleneinde 10
B-2381 Weelde

 

Stuur je persberichten en uitnodigingen per post naar onze redactie? Pas ons nieuwe adres dan zeker meteen aan zodat je belangrijke post niet verloren gaat.
 

 

Inspirerende omgeving

"Na 2 jaar zoeken, hebben we het ideale pand gevonden. Een inspirerend landhuis in een groene omgeving in Weelde. We gaan de in 1939 gebouwde notariswoning renoveren met respect voor de geschiedenis van het gebouw en inrichten met een modern interieur", vertelt Kevin Van der Straeten. "In het pand kunnen we ook onze opleidingen en kleine seminars hosten."
 

 

Facelift eventplanner.tv decor

"Naast onze kantoren verhuist ook onze tv-studio. We maken van de gelegenheid gebruik om het decor van onze studio na zes jaar eens op te frissen. Het blijft herkenbaar, maar wordt iets intiemer. Dat sluit beter aan bij de talkshow die we wekelijks brengen."

 

 

Centrale ligging tussen Nederland en België

"We zijn zowel op de Belgische als Nederlandse markt sterk vertegenwoordigd. Een goede uitvalsbasis vlak aan de grens, tussen Tilburg en Turnhout, is voor ons dan ook ideaal."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures