Hoe garandeer je een vlekkeloos registratieproces?

Hoe garandeer je een vlekkeloos registratieproces?

Hoeveel tijd spendeer jij op websites met een slechte navigatie, of het nu over online shoppen of registeren voor een webinar gaat? Zo weinig mogelijk waarschijnlijk. Je zal het even proberen, maar als het te ingewikkeld is, sluit je de boel snel af en ze zien je daar nooit meer terug.
 

We verwachten snel resultaat en hebben (bijna) geen geduld met lastige websites. Hetzelfde geldt voor jouw eventwebsite. Als je minder bezoekers wilt op je evenement, maak je site dan zo moeilijk mogelijk.

 

Dus ook, hoe lastiger het online registratieformulier, hoe groter de kans dat er deelnemers afhaken. Als professionele eventorganisator weet je dus wat te doen: een vlot registratieproces opzetten. Wij hebben 5 tips voor je op een rij gezet.

 

 

Tip 1: ontwerp een aangename registratie-ervaring voor al je deelnemers

Weet je exact welke stappen je potentiële gasten moeten zetten om zich in te schrijven? Ben je er zeker van dat er geen onduidelijkheden of technisch problemen zitten in het proces?


Stel, je potentiële bezoekers ontvangen een e-mail die een link bevat naar je eventwebsite. Kunnen de bezoekers het registratieformulier gemakkelijk vinden? ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Advertenties