Zwaargewicht in eventsector: Antwerp Expo

Zwaargewicht in eventsector: Antwerp Expo

Antwerp Expo, gelegen op 15 minuten van het Antwerps stadscentrum, is een zwaargewicht in de event- en beurswereld. De multi-format venue van 16.548 m² groot ontvangt jaarlijks 600.000 bezoekers en 6.000 bedrijven op meer dan 60 beurzen, evenementen, conferenties en vergaderingen.

 

Naast de populaire Boekenbeurs en het Vakantiesalon, trekt de venue de laatste jaren ook steeds meer corporate events en product launches aan. De vier ruime hallen met alle technische faciliteiten en een congrescentrum met 6 moduleerbare en perfect uitgeruste zalen met elk een aparte ingang zorgen voor een waaier aan mogelijkheden. Op die manier huist er even gemakkelijk een gesloten vergadering als een topbeurs of een groot personeelsfeest.

 

Antwerpen, in de volksmond vaak 't Stad, is de grootste stad van Vlaanderen. Het blijft dan ook een trekpleister voor de fervente shopper. Antwerp Expo is daarom een uitgelezen locatie voor stockliquidaties (zoals de stockactie van Mercedes-Benz), een mega outlet (zoals Grand Depot Outlet) en een sneakersale (zoals Sneaker-A-fair).

 

Hou onze kalender zeker in de gaten voor meer vernieuwende events!

www.antwerpexpo.be/nl/Kalender

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures