Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl

Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl

Al 10 jaar werken we samen met het organisatieteam van OGZ om van de vakbeurs Festivak een succes te maken. Ook in 2018 is eventplanner.be de hoofd media- en contentpartner van de beurs.

 

Op 7 en 8 november 2018 is het weer zover. Festivak strijkt, na de editie van vorig jaar in Nederland, neer in de Nekkerhal in Mechelen. In 2017 was de beurs een succes: er waren meer standhouders en bezoekers dan ooit! En dat was ook zo voor het Get Inspired networkevent dat we samen met onze partners aansluitend op de beurs organiseerden.

 

"Het is belangrijk dat er naast een sterk online platform voor de eventsector zoals eventplanner.be, ook een goed offline platform is. Daarom zetten we in op het ondersteunen van vakbeurzen zoals Festivak en ons eigen Get Inspired event", vertelt Kevin Van der Straeten, oprichter van eventplanner.be. "Zeker met het wegvallen van ECdays is het eens zo belangrijk dat we als branche de krachten bundelen."

 

Als contentpartner werkt onze redactie opnieuw mee aan de communicatie rond de beurs. Zo ben jij als eerste op de hoogte. Als mediapartner helpen we standhouders hun beursdeelname online ondersteunen.

 

We kunnen nog niet veel verklappen, ... maar wel dat het meer dan de moeite loont om nu alvast 7 en 8 november 2018 in je agenda te blokkeren.

www.festivak.be/nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures