Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl

Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl

Al 10 jaar werken we samen met het organisatieteam van OGZ om van de vakbeurs Festivak een succes te maken. Ook in 2018 is eventplanner.be de hoofd media- en contentpartner van de beurs.

 

Op 7 en 8 november 2018 is het weer zover. Festivak strijkt, na de editie van vorig jaar in Nederland, neer in de Nekkerhal in Mechelen. In 2017 was de beurs een succes: er waren meer standhouders en bezoekers dan ooit! En dat was ook zo voor het Get Inspired networkevent dat we samen met onze partners aansluitend op de beurs organiseerden.

 

"Het is belangrijk dat er naast een sterk online platform voor de eventsector zoals eventplanner.be, ook een goed offline platform is. Daarom zetten we in op het ondersteunen van vakbeurzen zoals Festivak en ons eigen Get Inspired event", vertelt Kevin Van der Straeten, oprichter van eventplanner.be. "Zeker met het wegvallen van ECdays is het eens zo belangrijk dat we als branche de krachten bundelen."

 

Als contentpartner werkt onze redactie opnieuw mee aan de communicatie rond de beurs. Zo ben jij als eerste op de hoogte. Als mediapartner helpen we standhouders hun beursdeelname online ondersteunen.

 

We kunnen nog niet veel verklappen, ... maar wel dat het meer dan de moeite loont om nu alvast 7 en 8 november 2018 in je agenda te blokkeren.

www.festivak.be/nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures