Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg 'The Flaming Feather'Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg 'The Flaming Feather'

Attractiepark Toverland opent op 7 juli het nieuwe themagebied Avalon. Naast een spectaculaire achtbaan en een magische boottocht verrijst in dit gebied ook een mythische herberg: The Flaming Feather.

 

"Bourgondisch tafelen is er het toverwoord. Het wordt een unieke locatie; de ideale setting voor een volledig gethematiseerd event", vertelt Tamara Thijssen, sales events bij Attractiepark Toverland.

 

 

Avalon

Voor het themagebied Avalon liet het attractiepark zich inspireren door de Keltische legendes rondom de beroemde tovenaar Merlijn, Koning Arthur en het magische zwaard Excalibur. Op deze mythische plek staat een tweetal grote nieuwe attracties centraal: wing coaster Fēnix en boatride Merlin's Quest. Ook is hier herberg The Flaming Feather terug te vinden; het eerste à-la-carte restaurant in Toverland en de nieuwste eventlocatie van het park, die ingezet kan gaan worden voor o.a. (zakelijke) bijeenkomsten, familiedagen en avondfeesten. Thijssen: "Tovenaars en magiërs komen al eeuwenlang samen op deze historische plek. De knetterende haarden, lange houten tafels en een plafond vol geheimzinnige sterrenbeelden zorgen ervoor dat je je direct in de wereld van Avalon waant."

 

 

Exclusieve ontvangst

Vanaf 7 juli as. zal Toverland anderhalf keer zo groot worden; met zeven hectare is dit dan ook de grootste uitbreiding in de geschiedenis van het park. Naast themagebied Avalon wordt momenteel namelijk ook gebouwd aan Port Laguna: het nieuwe entreegebied van het attractiepark. "In het mediterrane Port Laguna worden onze gasten volledig meegenomen in de magische wereld van Toverland en kunnen zij ook hun eigen magische krachten ontdekken." Voor bedrijven biedt deze uitbreiding een unieke nieuwe kans, vertelt Tamara: "Door de opening van onze nieuwe ingang kunnen we aan onze eventgasten nu ook een exclusieve eigen entree tot Toverland gaan aanbieden."

 

 

Toverland Business & Events

Met de toevoeging van The Flaming Feather beschikt Attractiepark Toverland vanaf de zomer van 2018 over zeven verschillende eventlocaties met elk hun eigen thema en unieke mogelijkheden. Jaarlijks vinden er ruim 150 events plaats in het Limburgse attractiepark, uiteenlopend in grootte van 50 tot 10.000 gasten. Elk dagevent kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan het park en haar attracties. Tijdens evenementen in de avonduren worden een aantal attracties zelfs exclusief voor de eventgasten geopend.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement bij Attractiepark Toverland? Kijk dan op:


www.toverland.com/zakelijk

advertorial09-03-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?
Stunt van Dolce & Gabbana: geen modellen maar dronesStunt van Dolce & Gabbana: geen modellen maar drones
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]