Goldfish Industries breidt Party Rental sterk uitGoldfish Industries breidt Party Rental sterk uit

Feestmateriaalverhuurder Goldfish Industries groeit hard. Vorig jaar verdubbelden ze alvast hun magazijncapaciteit, maar dat was slechts de eerste stap in de ambitieuze toekomstplannen van de partyverhuurder.

 

In 2018 zet Goldfish Industries volop in op het verhuuraanbod. "Enerzijds verhogen we de voorraad van onze bestaande collecties om grotere events te kunnen bedienen. Anderzijds breiden we ons verhuuraanbod sterk uit", vertelt Jonathan Geerinckx.

 

Voor cateringopdrachten kunnen organisatoren, naast heel wat nieuwe keukenbenodigdheden, vanaf nu ook kiezen uit twee nieuwe tableware lijnen: Attivo & Ambra. Jonathan: "Attivo bestaat uit wit rond servies met een opstaande rand. Ideaal voor een trendy look & feel van jouw gedekte tafel. Ambra is dan weer totaal iets anders en onderscheidt zich door zijn aardse kleurtinten en artisanale vormgeving."

 

Ook het meubilair wordt verder aangevuld met nieuwigheden in vier thema’s: Nordic, Bohemian, Urban Jungle & Industrial. Er zijn al verschillende nieuwe tafels, stoelen, barkrukken & barelementen te ontdekken op de themapagina’s in de webshop. Goldfish Industries verwacht de volledige collectie in voorraad vanaf april. Ben je nu al nieuwsgierig? Stuur alvast een e-mail om het volledige aanbod op te vragen.

 

Om hun klanten van al deze nieuwigheden te voorzien, is Goldfish Industries bovendien op zoek naar 3 nieuwe medewerkers. Ontdek naast alle nieuwe verhuuritems ook de vacatures op:


www.goldfishindustries.be

advertorial23-02-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Wil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doenWil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doen
Beste Event Agency ter wereld: XsagaBeste Event Agency ter wereld: Xsaga
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg
 3. 07-03Account manager
  Momice
  Noord-Holland