Novid lanceert spectaculaire nieuwe producten op ISE

Novid lanceert spectaculaire nieuwe producten op ISE

Van 6 tot 9 februari in vindt in Amsterdam de vakbeurs ISE plaats. Ook Novid is van de partij. Ze pakken uit met een reeks spectaculaire nieuwe indoor en outdoor LED-toepassingen.

 

Bij Novid werken ze onophoudelijk aan de toekomst . Amper enkele maanden na de aankondiging van de LT-series kondigt de AV-specialist weer een resem nieuwigheden aan. Wouter van Beirendonck houdt de spanning er voorlopig nog in: “We houden onze onthullingen voor op ISE, maar ik beloof je dat een bezoek aan onze stand meer dan de moeite waard zal zijn.” We zijn alvast benieuwd!

 

Op de stand kan je genieten van verschillende modellen uit de line-up in full HD setup. Je kan er ook demonstraties bijwonen van de slimme montagemogelijkheden van de innovatieve LED-tegels. Een nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden gaat voor u open! Daarnaast heeft Novid nog groot nieuws. Tijdens de beurs kondigen ze bijvoorbeeld een eerste strategische partnership aan voor de distributie van de LT-series in Europa.

 

En er zijn wel meer beurzen waarop je de producten van Novid in actie kunt zien. Op het Autosalon in Brussel verzorgde Novid audiovisuele oplossingen voor automerken zoals VW, Porsche, Maserati, Ferrari, Bentley, Lamborghini, Mazda, Suzuki… Dit alles in opdracht van partners als Conceptexpo en Expo-Lighting. Zij weten immers dat ze bij Novid spitstechnologie van topkwaliteit vinden en kunnen rekenen op jaren ervaring en knowhow.

 

Ga dus zeker langs op de stand van Novid om er te kijken welke revolutionaire producten zij in hun mars hebben om uw ervaring naar een hoger niveau te tillen.

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures