Nieuw netwerkconcept Night Shift verovert VlaanderenNieuw netwerkconcept Night Shift verovert Vlaanderen

Heb jij ook een hekel aan klassieke en saaie netwerkevents? Schrijf je bedrijf dan nu in voor Night Shift! Ervaar de unieke mix van een hip beursconcept, een kwalitatief business platform en een ondertussen beruchte party!

 

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Het concept tovert elke keer weer een andere locatie om tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. "Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten", vertelt organisator Mathieu Luyens.

 

"Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 16u tot 4u 's ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party. Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!"

 

Van startende ondernemers tot productlanceringen van internationale bedrijven. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is sterk lokaal verankerd. En geen last van je concurrenten, want Night Shift beperkt zich steeds tot één bedrijf per sector.

 

 

Kids Drop Off Corner

De organisatie heeft de handen in elkaar geslagen met partner Idee Fiks om een gloednieuwe 'Kids Drop Off Corner' te creëren. Gedaan met de zoektocht naar een babysit! Je kan je kind (vanaf 3 jaar) ter plaatse registreren en vervolgens de beurs ontdekken.


www.night-shift.be

06-12-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe 'gamificeer' je de leerervaring voor je bezoekers?Hoe 'gamificeer' je de leerervaring voor je bezoekers?
5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant