Nieuw netwerkconcept Night Shift verovert Vlaanderen

Nieuw netwerkconcept Night Shift verovert Vlaanderen

Heb jij ook een hekel aan klassieke en saaie netwerkevents? Schrijf je bedrijf dan nu in voor Night Shift! Ervaar de unieke mix van een hip beursconcept, een kwalitatief business platform en een ondertussen beruchte party!

 

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Het concept tovert elke keer weer een andere locatie om tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. "Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten", vertelt organisator Mathieu Luyens.

 

"Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 16u tot 4u 's ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party. Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!"

 

Van startende ondernemers tot productlanceringen van internationale bedrijven. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is sterk lokaal verankerd. En geen last van je concurrenten, want Night Shift beperkt zich steeds tot één bedrijf per sector.

 

 

Kids Drop Off Corner

De organisatie heeft de handen in elkaar geslagen met partner Idee Fiks om een gloednieuwe 'Kids Drop Off Corner' te creëren. Gedaan met de zoektocht naar een babysit! Je kan je kind (vanaf 3 jaar) ter plaatse registreren en vervolgens de beurs ontdekken.

www.night-shift.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures