LEDskin brengt je beursstand tot levenLEDskin brengt je beursstand tot leven

Audiovisuele toepassingen op beursstanden zijn vandaag de dag eerder de regel dan een uitzondering. De integratie van beeldschermen laat echter nog vaak te wensen over, met oa. blootliggende kabels en zichtbare bevestigingen.

 

Met die problematiek in het achterhoofd ontwikkelde beMatrix, de Belgische innovator van aluminium modulaire standenbouwsystemen, het product LEDskin®, een videotegel die naadloos in een beursstand verwerkt kan worden. AS Technology is in België een strategische partner voor de verhuur en ondersteuning van dit innovatieve product.

 

 

Eenvoudige integratie

LEDskin® zorgt voor een naadloze integratie van video in bestaande of nieuwe beursstanden.

 

 

Klassieke of eigenzinnige combinaties

LEDskin®-tegels, die 496 x 496 mm groot en 62 mm dik zijn, kunnen gecombineerd worden tot een klassieke, rechthoekige videowall, maar anderzijds kan men ook kiezen voor minder gebruikelijke, eigenzinnige vormen die de beursstand helemaal tot leven brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De achterkant en de zijkanten kunnen daarbij netjes afgewerkt worden met coverprofielen, textiel en panelen.

 

 

Knowhow ten dienste van de klant

Om klanten een goede technische ondersteuning te bieden, is beMatrix in zee gegaan met een reeks strategische partners waar men de LEDskin® kan huren, en waar men op de nodige support kan rekenen. In België is AS Technology 'Strategic LEDskin®-partner'. AS Technology staat de klant bij met de nodige technische knowhow, en adviseert ook voor het klaarmaken van de videocontent.

 

 

Sterk netwerk voor bijkomende capaciteit en ondersteuning

In andere landen werkt beMatrix met 'Strategic LEDskin®-partners' die ook onderling in nauw overleg staan. Dit maakt dat AS Technology in piekperiodes of voor grote projecten kan rekenen op bijkomende capaciteit met videotegels van binnen- of buitenlandse collega's uit het netwerk.

 

 

Eerste projecten

AS Technology zette de LEDskin®-videotegels voor het eerst in tijdens het Autosalon van Frankfurt. Op de stand van SsangYong werd een videoscherm van 3 bij 8 meter voorzien. Tijdens Horeca Expo was het LEDskin®-systeem te zien zijn op de stand van Red Bull en Jet Import. Standhouders op het Brusselse Autosalon, in januari, nemen best snel contact op want de interesse voor de videotegels is groot.

 

 

Prestigieuze onderscheiding

Afgelopen zomer werd het LEDskin®-systeem overigens ook al bekroond met een prestigieuze Red Dot Award van het Duitse Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Deze prijs, die al sinds 1955 wordt uitgereikt, is een van ’s werelds grootste designwedstrijden. De hoogstaande design kwaliteit van de LEDskin® zorgde ervoor dat het systeem werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Product Design.


www.astechnology.eu/ledskin/

advertorialBron: Foto: Bulik standbouw - 23-11-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

3 redenen om reviews te plaatsen3 redenen om reviews te plaatsen
Hoe maak jij het verschil met je event?Hoe maak jij het verschil met je event?
6 bezoekerstypes - Hoe je bezoekers beter begrijpen?6 bezoekerstypes - Hoe je bezoekers beter begrijpen?
Advertenties

In de kijker

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs medewerkers vertellen hun verhaal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-02Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Neder
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 2. 20-02Straffe planningsverantwoordelijke
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 19-02Zelfstandig Elektromonteur / AV-technicus
  Mansveld Expotech
  Noord-Holland